Çözüldü BT Yöneticiniz bu uygulamanın alanlarına sınırlı erişime sahip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fasadas2009

Gold Üye
Arkadaşlar Bir Kaç Gündür Bu Sorunla Uğraşıyorum Çözemiyorum

Acaba Bilgisayarımda Virüs Olabilirmi

Windows Defender Hiç Bir Şekilde Açılmıyor Başka Bir Antivirüs te yok bilgisayarımda Ve Bazen Yönetici Değilsiniz Diyo Ama Yönetici Hesabıyla Giriş Yapıyorum Ne Yapmam Gerek Lütfen Yardım

Indirdiğiniz bir program yüzünden yönetim virüse geçmiş durumda. Kaspersky malwarebytes ile bilgisayari taratip en son uygulama olarak da comodo antivirüs ile tertemiz kıvama getirin.

Windows Defender Hiç Bir Şekilde Açılmıyor Başka Bir Antivirüs te yok bilgisayarımda Ve Bazen Yönetici Değilsiniz Diyo Ama Yönetici Hesabıyla Giriş Yapıyorum Ne Yapmam Gerek Lütfen Yardım
Rogfien in Dediği Gibi Yap Fakat Bu Uygulamaların Hepsini Bir Anda Yükleme Dahada Kötü Olabilir.

Teşekkürler Yeniden Başlatınca Düzeldi Ama Bir Daha Olursa Deneyeceğim

Oncelikle Bilgisayarını Guvenli Moda Tarat Anti Virüs Programıyla Tam Tarama yap Gorev yoneticisni aç ve başlangıç kısımnda bilmedigin program varsa devre dışı bırak bilgisayarında virüs vardır büyük ihtimalle bence bilgisayarına format at kafan rahat olsun

Görev yöneticisinden kapatsa da geri gelen ratlar var sürekli geri gelir o yüzden sağlam anti virüs kullanması veya format atması gerek.

Görev yöneticisinden kapatsa da geri gelen ratlar var sürekli geri gelir o yüzden sağlam anti virüs kullanması veya format atması gerek.
Format Atmak En iyi Çozum Şuanda Onun İçin Format Attıktan Sonrada Girdigi Hesapların Şifresini Değiştirsin Karşı Tarafa Çalabilir Hesaplarını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt