Bot Kontrol Geçme

OKBurak

Bronz Üye
Python üzerinden belli proxyleri kullanarak selenıum ile oynadığım sunucunun "oy kullanma" yoluyla elde edilen eşyalarından sürekli bir şekilde faydalanırım diye düşündüm . Bot kontrolu sıkıntı çıkardı , farklı bir yöntem var mı varsa nasıl yaparım , çünkü bot kontrolu geçmek için baya bir şey öğrenmem gerekicek gibi

Bunuda geçen siteler var 1K çözüm 1$ gibi maaliyetleri oluyor genelde ne yapmak istediğini detaylı anlatırsan çözüm sunabilirim

TG: fr3dofficial
Usta selenıum ile açtığım sitede cloudflare doğrulamasını manuel olarak geçmeye çalışırken hata veriyor . Bunu geçmek için bir yol arıyorum . Bu sitelerden key satın almak lazım sanırım bildiğin var mı veya kullandığın

Usta selenıum ile açtığım sitede cloudflare doğrulamasını manuel olarak geçmeye çalışırken hata veriyor . Bunu geçmek için bir yol arıyorum . Bu sitelerden key satın almak lazım sanırım bildiğin var mı veya kullandığın
Sitelerin mantığı basit sen cf bypass ettirirsin sana bir key döner cookiese o keyi kullanırsın cf bypass etmiş olursun

yolla urlyi site dmsinden bakayım oluyor mu diye

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt