Boş bir exe arkaplanda verdiğim icon gözükücek şekilde yapabilen var mi?

SkeulCheats

Gold Üye
Arkadaşlar boş bir exe istiyorum. Ona vereceğim ikon arkaplanda calısıcak sekilde bunu yapabılen var mı. Bütçe 100 lira. Sadece amacım boş bir exe ve icon gözükücek sekilde.
Discord Skeul#5217

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
resource hacker ıle exenın ıconunu degısebılırsınız open source ıse proje ayarlarından ıcon ekleyebılırsınız

bunun için para vermene ne gerek var ki dostum anlayamadım yaz internete çok basit bir şey

Arkadaşlar boş bir exe istiyorum. Ona vereceğim ikon arkaplanda calısıcak sekilde bunu yapabılen var mı. Bütçe 100 lira. Sadece amacım boş bir exe ve icon gözükücek sekilde.
Discord Skeul#5217
olm sen nasıl bi tokatçısın ya bu boş exeyi de satacaksın bide yazık kaafana

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kısının anlatmak ıstedıgı cs 1.8 oynarken arka planda calısan sahte antıcheat gameguard ıconunu bır exeye koyuo o exede arka planda calısıcak :)

Ulan adi serefsiz, anticheattan kaçmak için. Adamlar hile kontrolu yaparken anticheat görsünler diye. Yaptırıyorum sen nesın olum efendı ol çakal yaşına göre davran. Cs 1.6 oynuyoruz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt