Çözüldü Boot ekranına şifre koyma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clearfeady

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Boot ekranına şifre koymak mümkün mü? Tiktokta gördüm adam boot ekranına şifre koymuş ama nasıl yapabilirim bilmiyorum yardım ederse birisi sevinirim

Çözüm
Boot ekranına şifre koymak mümkün mü? Tiktokta gördüm adam boot ekranına şifre koymuş ama nasıl yapabilirim bilmiyorum yardım ederse birisi sevinirim
  • BIOS/UEFI'ye Giriş:
    • Bilgisayarını yeniden başlat.
    • Bilgisayar açılırken BIOS/UEFI menüsüne girmek için gereken tuşa bas (genellikle DEL, F2, F10 veya ESC tuşları).
  • BIOS/UEFI Ayarlarına Giriş:
    • BIOS/UEFI menüsünde "Security" (Güvenlik) veya benzeri bir sekmeyi bul.
  • Açılış Şifresi Ayarlama:
    • "Set Supervisor Password" (Yönetici Şifresi Ayarla) veya "Set Power-On Password" (Açılış Şifresi Ayarla) gibi bir seçeneği seç.
    • Şifreyi gir ve onayla.
  • Ayarları Kaydet ve Çık:
    • Şifreyi ayarladıktan sonra...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
  • BIOS/UEFI'ye Giriş:
    • Bilgisayarını yeniden başlat.
    • Bilgisayar açılırken BIOS/UEFI menüsüne girmek için gereken tuşa bas (genellikle DEL, F2, F10 veya ESC tuşları).
  • BIOS/UEFI Ayarlarına Giriş:
    • BIOS/UEFI menüsünde "Security" (Güvenlik) veya benzeri bir sekmeyi bul.
  • Açılış Şifresi Ayarlama:
    • "Set Supervisor Password" (Yönetici Şifresi Ayarla) veya "Set Power-On Password" (Açılış Şifresi Ayarla) gibi bir seçeneği seç.
    • Şifreyi gir ve onayla.
  • Ayarları Kaydet ve Çık:
    • Şifreyi ayarladıktan sonra, değişiklikleri kaydet ve BIOS/UEFI'den çık ("Save and Exit" seçeneği ile).

How to set up system booting password?
Please press [Ctrl] + [F1] in the BIOS menu to enter [Advanced BIOS features]. And after set the option [Password check] to [system].

bunları buldum belki işini cözer

Çözüm
bu dediğin sadece bios password değil mi

bu dediğin sadece bios password değil mi
1. attığımda Set Power-On Password
2. attığım [Password check] to [system]
yazıyor.. bunlar olmassa daha ayrıntılı arastırma yapıp yazarım

Dediklerine baktım ssd password diye bir şey var teşekkür ederim yardımların için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt