BluTV Checker

umut4444

Gold Üye
İletişim
açikcasi bu projeyi yapmadan önce birçok yerde BluTV checkeri aradim ancak bulamadim en sonundada kendım yapmayi düşündüm ve sizlerle paylaşmaya karar verdim :)

:yazı:

combolist.txt diye bir metin dosyasi açarak gmail : password seklinde çalistirabilirsiniz içine az birşeyde hesap koydum.
Gereken Libler:
npm install puppeteer
npm install axios
npm install fs
bunlari tek tek cmdye yazarak libleri indirebilirsiniz ondan sonra ise "node blutvChecker.js" ile cmd üzerinden çalistirabilirsiniz

:indir:

VT:
İndirme Linki:
Şifre: overdose

açikcasi bu projeyi yapmadan önce birçok yerde BluTV checkeri aradim ancak bulamadim en sonundada kendım yapmayi düşündüm ve sizlerle paylaşmaya karar verdim :)

:yazı:

combolist.txt diye bir metin dosyasi açarak gmail : password seklinde çalistirabilirsiniz içine az birşeyde hesap koydum.
Gereken Libler:
npm install puppeteer
npm install axios
npm install fs
bunlari tek tek cmdye yazarak libleri indirebilirsiniz ondan sonra ise "node blutvChecker.js" ile cmd üzerinden çalistirabilirsiniz

:indir:

VT:
İndirme Linki:
Şifre: overdose
Hll olsun

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
çalışıyor hocam içine koyduğun hesaplardanda 3 tanesi çalışıyor fakat bazı akıllı kişiler pinkemiş tabi ben bu pinleri kıracağım :) teşekkürler

bilmediğim için soruyorum af buyur, ne işe yarıyor bu. ?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt