Bluetooth desteklemeyen cihazda kablosuz mouse

urs

Efsane Üye
Beyler benim anakart bluetooth desteklemiyormuş windows 10 ayarlarından baktım bluetooth bu cihazdan kullanılamıyor diyor mouse sipariş ettim 2.4 ghz wireless bluetooth mouse diyor ben bu fareyi kullanamayacak mıyım şimdi bilgisi olan var mı

Dostum musenin yanında dungle gelcek onu USB portuna takcaksin ve kullanacaksın

Beyler benim anakart bluetooth desteklemiyormuş windows 10 ayarlarından baktım bluetooth bu cihazdan kullanılamıyor diyor mouse sipariş ettim 2.4 ghz wireless bluetooth mouse diyor ben bu fareyi kullanamayacak mıyım şimdi bilgisi olan var mı
Millattan kalma bilgisiyar ile bile kablosuz mause kullanabilirsin desteklyip desteklemmeisyle alakalı bişey deil

• Love
Tepkiler: urs
bluetooth usb alabilirsin bende aynı şekilde kullanıyorum, usb gibi pcye takınca bluetooth özelliği geliyor. TP-Link UB500, Bluetooth 5.0 Mini USB Adaptör alabilirsin.

• Beğen
Dostum musenin yanında dungle gelcek onu USB portuna takcaksin ve kullanacaksın

Millattan kalma bilgisiyar ile bile kablosuz mause kullanabilirsin desteklyip desteklemmeisyle alakalı bişey deil
Cansın kanka dediğin aparata baktım kutu içeriğinde yazıyor içimi ferahlattın sağolasın konu kilitlenebilir size zahmet.

Cansın kanka dediğin aparata baktım kutu içeriğinde yazıyor içimi ferahlattın sağolasın konu kilitlenebilir size zahmet.
Bişey değil 😅

bluetooth usb alabilirsin bende aynı şekilde kullanıyorum, usb gibi pcye takınca bluetooth özelliği geliyor. TP-Link UB500, Bluetooth 5.0 Mini USB Adaptör alabilirsin.
Dostum arkadaşım bahsettigi olayın bluotuhla çokta bı alakası yok

• Love
Wifi olmayan bilgisayarlarda wifi usb dunglelar var hatta ben kullanıyorum bunun bluetooth versiyonları da var 100 liraya da var 600 liraya da

Eğer mousende dungle ve 2.4ghz desteği varsa her türlü kullanırsın istersen tüplü bilgisayara tak

wireless diyo zaten knk yanında ufak bi minnak flash gibi bişey geliyo onu takıyorsun

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt