Satıyorum BloodHunt Internal [ Aimbot - ESP ] Undetected | AimPaws.com

Kusursuz

Uzman Üye
Ticaret Puanı:
 2 / 0
39dQvnL.jpeg

💫BloodHunt Internal 💫

WEBSITE:
DISCORD:

Ürün tamamen bizim tarafımızdan yapılmıştır.

ÖZELLİKLER:

VISUAL:
ESP Box (2D - Corner - 3D)
Skeleton
Health Bar
Distance ESP
ESP Name
Tracer (ESP Line)
Ignore Teammates

AIMBOT:

Customizable Aim Key
Aim Fov
Aim Smooth
Ignore Unvisible
Ignore Downed

FİYATLANDIRMA
[+] Günlük: $3
[+] Haftalık: $9
[+] Aylık: $19

GamePlay/Preview

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
# Satış konunuz onaylanmıştır .

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
39dQvnL.jpeg

💫BloodHunt Internal 💫

WEBSITE:
DISCORD:

ÖZELLİKLER:

VISUAL:
ESP Box (2D - Corner - 3D)
Skeleton
Health Bar
Distance ESP
ESP Name
Tracer (ESP Line)
Ignore Teammates

AIMBOT:

Customizable Aim Key
Aim Fov
Aim Smooth
Ignore Unvisible
Ignore Downed

FİYATLANDIRMA
[+] Günlük: $3
[+] Haftalık: $9
[+] Aylık: $19

GamePlay/Preview

#Gelecek / # Coming soon
ürünü tanıtan 2 adet fotoğraf olması lazım

Postu lekelemek gibi olmasın ama sadece almayı düşünenleri bilgilendirmke için söylüyorum, Bloodhunt EAC nin zayıf bi versiyonunu kulanıyor yani mhyprot gibi public bi exploit bile kulanarak yapıcağınız basic bi cheat kulanışlı olacaktır ve ban yemezsiniz. Yani free github opsiyonlarıda işinizi görecektir eğer çalıştırabilirseniz.

Postu lekelemek gibi olmasın ama sadece almayı düşünenleri bilgilendirmke için söylüyorum, Bloodhunt EAC nin zayıf bi versiyonunu kulanıyor yani mhyprot gibi public bi exploit bile kulanarak yapıcağınız basic bi cheat kulanışlı olacaktır ve ban yemezsiniz. Yani free github opsiyonlarıda işinizi görecektir eğer çalıştırabilirseniz.
Herkes yapabilse hile satışına gerek kalmaz zaten :lazerdoge:

Yapan varsa kullanabilir, yapmayı bilmeyen varsa satın alıp kullanabilir hocam. Böyle bir mesaja gerek yoktu bu konu için.

ürünü tanıtan 2 adet fotoğraf olması lazım
Oyunucusu az olduğu için reportlarda çok hızlı ban yiyorsunuz (hile ile ilgili bir durum değil) eac tarafı zayıfta olsa yinede iyi satışlar

Eline koluna sağlık. İyi satışlar dilerim canım benim. Güzel ürün, başarılar. ❤️

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt