Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LAFUNEE

Lafunee Will Made It.
Uzman Üye
İletişim
blood hunt name esp, blood hunt skeleton esp, blood hunt healthbar, blood hunt visual hack, blood hunt speed hack, blood hunt aimbot, blood hunt wallhack, blood hunt no recoil, blood hunt jump hack, blood hunt godmode, blood hunt cheat
bloodd.PNG

:turkish: Oyunu açarken "in DX11 Compatibility Mode" seçin yoksa hile çalışmaz!
:english: When opening the game, select "in DX11 Compatibility Mode" or the cheat will not work!

LSXa17Z.png

Hack Status : 23.07.2022 Undetected
BloodHunt ESP & WallHack [UI Page]

CheatGlobal Loader Download

Cheat Features
Visual Hack ESP
Box ESP
Skeleton ESP
Line ESP
Name ESP
Distance ESP
HealthBar Color
Customizable
Max Distance
Min Distance
FOV Hack

:turkish: Detaylı Anlatım
1.
Önce bu sayfadan cg loader'i indirip yönetici olarak açın.
2. Daha sonra bu sayfaya gelip "HİLEYİ ÇALIŞTIR" butonuna basın.
3. Oyun açıksa lobby ekranında hile menüsü aktif olacaktır.
4. Hile menüsünü INSERT tuşu ile açıp kapatabilir ve ayarlarınızı yapabilirsiniz.
5. Hile sorunlu çalışıyorsa bilgisayarınıza reset atın ve önce oyunu sonra hileyi açın!

:english: Detailed explanation
1.
First download cg loader from this page and open it as administrator.
2. Then come to this page and press the "RUN CHEAT" button.
3. If the game is open, the cheat menu will be active on the lobby screen.
4. You can open and close the cheat menu with the INSERT key and make your settings.
5. If the cheat is working, reset your computer and open the game first and then the cheat!

:turkish:CheatGlobal Loader Hile Nasıl Açılır?

:english:How to Open CheatGlobal Loader Cheat?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Diğerinde fps sorunları oluyordu bende bunda olmaz inşallah
ekran kartım 2060

Oyunu açıp lobide hileyi çalıştır diyorum pphud diye bir konsol ekranı açılıyor. 1-pphud 2-pphud alpha 3- music box. 1i seçtiğimde csgoyu indirmeye hazırlıyor checking game status deyip kalıyor. 2yi seçtiğimde alpha kullanıcısı değilsin diye uyarı veriyor ve kapanıyor. 3.yü seçtiğimde random müzik çalmaya başlıyor öyle kalıyor. Hiçbirini seçmeyip insert denedim yine olmuyor. Pc resledim denedim yine aynı ekran. Sebebini bilmiyorum beraber oynadığım arkadaşlarım da denedi aynı problem.

Kontrol edilecek lütfen biraz bekleyiniz.

Oyunu açıp lobide hileyi çalıştır diyorum pphud diye bir konsol ekranı açılıyor. 1-pphud 2-pphud alpha 3- music box. 1i seçtiğimde csgoyu indirmeye hazırlıyor checking game status deyip kalıyor. 2yi seçtiğimde alpha kullanıcısı değilsin diye uyarı veriyor ve kapanıyor. 3.yü seçtiğimde random müzik çalmaya başlıyor öyle kalıyor. Hiçbirini seçmeyip insert denedim yine olmuyor. Pc resledim denedim yine aynı ekran. Sebebini bilmiyorum beraber oynadığım arkadaşlarım da denedi aynı problem.
Düzeltildi, tekrar deneyin.

DX11'i seçmeden oyuna girdim ve hile çalıştı ama açıklamada dx11'i seçmezseniz çalışmaz diyor. @LAFUNEE

DX11'i seçmeden oyuna girdim ve hile çalıştı ama açıklamada dx11'i seçmezseniz çalışmaz diyor. @LAFUNEE
Merhaba, herhangi bir sorun teşkil etmiyorsa o şekilde de kullanabilirsiniz fakat dx11 üzerinden girmeniz daha sağlıklı ve verimli olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt