Blast v Suikast arasında yaşanan olaylar

sadgebyebye

Efsane Üye
KİŞİLERİN CHEATGLOBAL HESAPLARI OLMADIKLARI İÇİN ARACI OLARAK BENİM PAYLAŞMAMI RİCA ETTİLER BEN DE KIRMAYIP PAYLAŞMAK İSTEDİM KİŞİLER İLE HİÇ BİR BAĞLANTIM YOKTUR.

Selamlar yaklaşık 1 hafta önce ARAS SUİKAST VE EKİBİ tarafından ele geçirilen blastcheat discordu ve sitesi şuanda tarafımızca kapatılmış bulunmaktadır.
Son zamanlar Y,A,Ö (blastcheat) sahibi insanları göz önünde sc4m atarak ve millete free hile satarak gündeme gelmişti SUİKAST EKİBİ bunun bi bedeli olması gerektini düşündü ve sunucusunu ele geçirerek ona baya bi maddi zarar verdik. Blast'ın elinde bütün keylerini ve resselerlik yaptığı bütün keylere el koyduk.
Biz ona böyle bişi yapmasaydık zaten-
son zamanlarda açıklanan cimer davası ile Y,A,Ö(blast)ın hayatı kayacağı belliydi ve gereken oldu.
SUİKAST OLARAK SAYGIMIZLA!
Ekran_goruntusu_2022-08-24_200404.png

Ekran_goruntusu_2022-08-24_194631.png

Ekran_goruntusu_2022-08-24_201049.png

halen emek yemek diyorsunuz utanın lan adam dolandırıcılık yapıyor kardeşim ücretsiz hileyi parayla satıyor free public olan bir şeyi parayla satıyor halen yazık diyorsunuz

halen emek yemek diyorsunuz utanın lan adam dolandırıcılık yapıyor kardeşim ücretsiz hileyi parayla satıyor free public olan bir şeyi parayla satıyor halen yazık diyorsunuz
Blast hakkında güncel olayları bilmiyorum eskiye göre düşünürsem iyi degildi en mükemmel biriydi hile satışlarında ama şimdi bozmuş diyorlar.

Aras Suikast denen arkadaş Uyuşturucu Bağımlısı Evden Çıkamayan Konuşmayı Bilmeyen Bir Obezcikten İbarettir. Sağda Solda Sorgu yaptırıp Adamım diye geçiniyor
Dostum Blastın free pub sattığı hileler tek gitmedi bu Virüslenme de Blast adlı arkadaşımızın parayla satın aldığı tüm keylerinde gitmiş olacağını düşünüyorum.

Aras Suikast denen arkadaş Uyuşturucu Bağımlısı Evden Çıkamayan Konuşmayı Bilmeyen Bir Obezcikten İbarettir. Sağda Solda Sorgu yaptırıp Adamım diye geçiniyor
O kişi hakkında pek bilgiye sahip degilim eğer kanıtların varsa şikayet etmeni öneririm :iloveyousir:

O kişi hakkında pek bilgiye sahip degilim eğer kanıtların varsa şikayet etmeni öneririm :iloveyousir:
Dostum merak etme yakın bir zamanda bir arkadaşımızın ailesine Sorgu yapıp kişileri rahatsız ettiği için Dava açılmıştı. Ve Dava Daha Sonuçlanmadı Kişinin Dengesi yerinde değildir Kendisiyle herhangi bir temasta bulunmanızı Tavsiye etmiyorum. Eskiden farklı bir sunucusu vardı ve sunucusuda kapandı. Kişi Farklı bir isimle Piyasaya geri dönmüştür.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt