Blast ud olmiyan virüs lü hile satıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sadgebyebye

Efsane Üye
Shopier ile iletişime geçtim onlar dava açar mı bilmiyorum kötüye kullanıyor magazasını bu konu hakkında görüşcez arkadaşlarımla birlikte kişi uzaklaştırılması için bilgi geçiyorum @L3G
@Blast Kişiden valorant hile alim dedim deneme amaçlı ve birden hilenin diger sahibi cloud ile aynı anda ban yedik bizim haberimiz olmadan detect olmuş
Virüs olduguna dair kanıt :

unknown.png

unknown.png

Bu konulardan çok anlamasam da ekran görüntüsünde Trojan olduğunu görüyorum @Blast arkadaşım savunmasını yazarsa sevinirim

herhangi bir şekilde virüslü bir hile satışı yapmıyorum arkadaşımızı admin olarak dc sunucumuza aldık arkamızdan iş çevirdi müşterilerden para topladı ve bize haber vermedi bunun üzerine adminliğini geri aldığımızda aldığı hileyi iade etmek istedi normalde ben resellerim ve alınan hile iade etmem söz konusu değil çünkü kullanılmış papara üzerinden iadesini sağladık bu sefer site üzerinden iade açtı bu şekilde hem bizi ciddi anlamda zarara soktu hem de arkamızdan iş çevirdi. Ayrıca hileler 3. parti yazılımlardır herhangi bir şekilde virüs vs. olsa kaspersky sonuçlarında çıkardı zaten. Şuan microsoft visual ile yapılan 3. parti yazılımlar dahi virüs olarak algılanıyorken bu şekilde suç atamazsın tamamen çıkardan ibaret bir mesaj atmışsın.

herhangi bir şekilde virüslü bir hile satışı yapmıyorum arkadaşımızı admin olarak dc sunucumuza aldık arkamızdan iş çevirdi müşterilerden para topladı ve bize haber vermedi bunun üzerine adminliğini geri aldığımızda aldığı hileyi iade etmek istedi normalde ben resellerim ve alınan hile iade etmem söz konusu değil çünkü kullanılmış papara üzerinden iadesini sağladık bu sefer site üzerinden iade açtı bu şekilde hem bizi ciddi anlamda zarara soktu hem de arkamızdan iş çevirdi. Ayrıca hileler 3. parti yazılımlardır herhangi bir şekilde virüs vs. olsa kaspersky sonuçlarında çıkardı zaten. Şuan microsoft visual ile yapılan 3. parti yazılımlar dahi virüs olarak algılanıyorken bu şekilde suç atamazsın tamamen çıkardan ibaret bir mesaj atmışsın.
İlk başta dediklerine katılmıyorum seni rahatsız etmedigim halde engelledin beni ve kişi kendisini boostlatmak istedi bende boostladım senin müşterin degildi bana ücreti alırsın sen demiştin bana attıgın dosya bu istersen VİDEO KANIT İLE ATİM NE DERSİN ?

Biz oyundayken cloud ile kişiyi boost yapıyorduk cloud bunun arkadaşı yönetici aynı anda ban yedik.

Yeterli derecede kanitlari Bana DM uzerinden ulastir. Dosyayi da ulastir. Yazilim inceleme altina alinacak.

İlk başta dediklerine katılmıyorum seni rahatsız etmedigim halde engelledin beni ve kişi kendisini boostlatmak istedi bende boostladım senin müşterin degildi bana ücreti alırsın sen demiştin bana attıgın dosya bu istersen VİDEO KANIT İLE ATİM NE DERSİN ?
şahısla 3 maç atıp suçu bize attın ve haberimiz dahi olmadan ayrıca ban olayı yok başka bir hile kullanıp suç atmanı gerektirecek bir durumda yok dc odamızda dün 4 saat yayın açtık aralıksız yüzlerce kişi girdi çıktı izledi olsaydı onlar da şahit olur lütfen daha inandırıcı açıklamalarla gel gerekli bilgiyi de shopiere sağladım merak etme

Yeterli derecede kanitlari Bana DM uzerinden ulastir. Dosyayi da ulastir. Yazilim inceleme altina alinacak.
Tamamdir video kanıtları shopier de olan işlem ve riot da tanıdıgıma attım oda trojen virüs dedi onlarında ss atabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt