bir den fazla gizli sekme açıp hesabı aktif tutabilirsin çıkış yapmadıkca veya gizli sekmeyi kapatmadıkca kapanmazdiscord canary de benim işime yaramıyor ben uygulamadan birşey yapamıyorum webden oluyor webden birden fazla giriş yolu lazım
bana çoklu lazım kanka birden ikiden fazla giriş yapabilmeDiscord Canary ve normal Discord'u indirerek 2 tane ayrı client açabilirsin. Bu sayede 2 farklı hesaba aynı anda giriş sağlayabilirsin.
bana çoklu lazım kanka birden ikiden fazla giriş yapabilme
teşşekürler ıkıtane hesabım vardı 2 ıncı discord açamıyordum sayende o derttende kurtuldum sagolasınDiscord Canary ve normal Discord'u indirerek 2 tane ayrı client açabilirsin. Bu sayede 2 farklı hesaba aynı anda giriş sağlayabilirsin.
aynı anda açık kalmasını istiyorum reis
Hesaplar arası geçiş sağlayabilirsin bu şekilde.
İlk başta söylediğim yol dışında bir yol bilmiyorum.aynı anda açık kalmasını istiyorum reis
discord canary de benim işime yaramıyor ben uygulamadan birşey yapamıyorum webden oluyor webden birden fazla giriş yolu lazımİlk başta söylediğim yol dışında bir yol bilmiyorum.
bir den fazla gizli sekme açıp hesabı aktif tutabilirsin çıkış yapmadıkca veya gizli sekmeyi kapatmadıkca kapanmazdiscord canary de benim işime yaramıyor ben uygulamadan birşey yapamıyorum webden oluyor webden birden fazla giriş yolu lazım
bu benim aklıma nası gelmedibir den fazla gizli sekme açıp hesabı aktif tutabilirsin çıkış yapmadıkca veya gizli sekmeyi kapatmadıkca kapanmaz