Çözüldü Biosumu Güncelleyemiyorum veya geri dönüremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lornex

Gold Üye
İletişim
Arkadaşlar selamun aleyküm eski bir anakartım var biosunu eskiye çevirmek istiyorum fakat başaramıyorum alığım hata şu ( version in rom file is older than existing board ) Türkçesi (rom dosyasındaki sürüm mevcut karttan daha eski) Çözümünü bilen varmı (Biosta Bios back flash seçeneği mevcut değil) Şimdiden teşekkür ederim

ASUS P5G41T- M LX eğer var ise tekrar kurucam o sistemi

1 eskisini yüklemeye çalışıyorum
asus winflash + asus atk driver indir ve cmd'ye şu komutları gir:
cd C:\Program Files (x86)\ASUS\WinFlash
winflash /nodate
sonra bios dosyanı seç ve pcyi yeniden başlat

Çözüm
Arkadaşlar selamun aleyküm eski bir anakartım var biosunu eskiye çevirmek istiyorum fakat başaramıyorum alığım hata şu ( version in rom file is older than existing board ) Türkçesi (rom dosyasındaki sürüm mevcut karttan daha eski) Çözümünü bilen varmı (Biosta Bios back flash seçeneği mevcut değil) Şimdiden teşekkür ederim
cok geçmiş olsun düzgün sekilde dow yapdından emin miisn pek bilgili değilim ama banada olmuştu fat32 eski update yükledim düzeldi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
appdatadan tempe gel tempde bi tane sonu .tmp ile biten dosya var onu aç platform.ini fln olması lazım ona girip bios version checki kapatırsan hallolur

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
zaten çözülmüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt