Açılana kadar ekran bios tuşuna bas.arkadaşlar eskiden Displayport ile monutore bağlanıyodum biosa giriyodum fakat dp bozulunca HDMİ kablosuna geçtim ama hdmi kablosunda uzun bi süre ekranda bişey gözükmez bi anda masa üstüne gelirim bu durumu nasıl çözeceğim?
10 kere deendim sonuç aynıAçılana kadar ekran bios tuşuna bas.
Pekte yapılabilecek bir şey yok, tv ye bağla kronometre tut bios ekranı gelene kadar sonra pc yi baslatinca o kadar saniye sonra tusa bas10 kere deendim sonuç aynı
bios tuşunu doğru bildiğine eminmisin belkide yanlış tuşa basıyorsundur bilgisayar açılırken bios key spamlayıp girmemesinin imkanı yok10 kere deendim sonuç aynı
bilgisayarcı yenı kablo verir sadece buna gitmeden cozmeye calısıyorumtavsıyem bılgısayarcıya gıt
asus rog strix z270e gaming anakartım var f2/Del tuşlarına aynı anda bastıgında gırıyo ama hdmı geçince ekrana ne yüklenme yeri geliyo nede bişey bomboş duruyor sonra bi anda masaüstübios tuşunu doğru bildiğine eminmisin belkide yanlış tuşa basıyorsundur bilgisayar açılırken bios key spamlayıp girmemesinin imkanı yok
Del ve F2 tuşunu dene denemediysen.bilgisayarcı yenı kablo verir sadece buna gitmeden cozmeye calısıyorum
asus rog strix z270e gaming anakartım var f2/Del tuşlarına aynı anda bastıgında gırıyo ama hdmı geçince ekrana ne yüklenme yeri geliyo nede bişey bomboş duruyor sonra bi anda masaüstü
Masaüstü mü dizüstü müarkadaşlar eskiden Displayport ile monutore bağlanıyodum biosa giriyodum fakat dp bozulunca HDMİ kablosuna geçtim ama hdmi kablosunda uzun bi süre ekranda bişey gözükmez bi anda masa üstüne gelirim bu durumu nasıl çözeceğim?
masaüstüMasaüstü mü dizüstü mü