Maalesef up veya down yapmadan kalkmazBios Up Down Olmadan Ban kalkarmı bir tane laptop var ve nadir kullanıyorum bios tek sürüm
Denedinmi kardeşim 1 ay kaldırdım sonra hileden ban yedimMaalesef up veya down yapmadan kalkmaz
discord.gg/larksharp ben burdan kullandım biride bir ara gelmişti up down olmadan kalkar denilmişti doğrumu bilmem bir konuş @Larksharp ileDenedinmi kardeşim 1 ay kaldırdım sonra hileden ban yedim
şuanda yeni spoofer arıyorum
kanka sormuşsun hayır diyince böyle diyorsun anlamadım seniDenedinmi kardeşim 1 ay kaldırdım sonra hileden ban yedim
şuanda yeni spoofer arıyorum
eskiden yaptığım birşey nasıl mümkün olmasın , sordum evet ama spoofer arıyorum konuyu daha farklı yazabilirdim benimde hatam varkanka sormuşsun hayır diyince böyle diyorsun anlamadım seni
Maalesef, kalkmaz.Bios Up Down Olmadan Ban kalkarmı bir tane laptop var ve nadir kullanıyorum bios tek sürüm
bildiğin gibi yap. soru sorup üstüne birşey yazılanı geri ceviriyorsun dostum.eskiden yaptığım birşey nasıl mümkün olmasın , sordum evet ama spoofer arıyorum konuyu daha farklı yazabilirdim benimde hatam var
okArkadaş hatalı olduğunu söyledi boşyere konuyu kalabalık etmeye gerek yok