Binance Yeni Telegram Oyunu Moonbix

AniSakura

Silver Üye
Arkadaşlar belki duymuşsunuzdur son dönemlerde telegramda tıklayıp token kazanma oyunları popüler geçmiş örneklerine bakarsanız notcoin,dogs,hamster gibi projeler yapıldı ve kazanılan puanlar dağıtıldı şimdi ilk defa kripto borsası binance resmi olarak kendi oyununu çıkardı inanmayanlar için :
Bende 3 gündür oynuyorum ve 95k puan topladım fakat referansım az eğer referanstan puan kasabilirsem şu anlık 11 milyon oyuncu arasından ilk 100e gireceğim eğer benim referansımla katılıp destek olmak isterseniz:

Geçmişte notcoinden 2-3 ayda 800 dolar kazanıldı diye biliyorum bende ilk defa girdim umarım iyi kazançlar yakalarız 2 ay sonra iyi forumlar herkese.

Moonbix ile alakalı bot script buldum nasıl kullanılır bilmiyorum js uzantılı dosyalar var anlayan varsa dm yazsın bakalım beraber

Moonbix ile alakalı bot script buldum nasıl kullanılır bilmiyorum js uzantılı dosyalar var anlayan varsa dm yazsın bakalım beraber
Bu scriptleri kontrol etseler anlamazlar mı hocam leaderboarddaki en üstteki bir kaç kişiyi banladılar diye biliyorum.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt