Binance Onayli Hesap

kevazin

Silver Üye
merhabalar 2 yildir kullandigim binance hesabimi arkadas borcu yuzunden satma karari aldim o yuzden pazarlik payi vardir dusundugum miktarlar
2 bin ve ustu olur maksimum dusebilecegim tutar 1500 tl maalesef
ulasmak isterseniz
discord : cincinzx

merhabalar 2 yildir kullandigim binance hesabimi arkadas borcu yuzunden satma karari aldim o yuzden pazarlik payi vardir dusundugum miktarlar
ulasmak isterseniz
düşündüğün miktarları yazıp düşebileceğim tutar diyorsun çok enteresan önce bi fiyat yazıp sonra teklif alsaydın :)

ulasmak isterseniz
alt üstü binance hesabı neden bu kadar pahalı bilmediğim için soruyorum

kimin ne icin kullanacagini bilemem tabii ki bu hesabin pahali olmasinin sebebi her seyinin onaylanmis olmasi ve tamamen alan kisinin ustune gecicek olmasidir hocam.
doğrulayan sensen salaklık yapma, biri btc den 500 usd scammlese avrupadan yada amerikadan birinden o hesapla, karşı taraf şikayetçi olsa binanceden direk adres sahibini bulup patlatırlar seni

doğrulayan sensen salaklık yapma, biri btc den 500 usd scammlese avrupadan yada amerikadan birinden o hesapla, karşı taraf şikayetçi olsa binanceden direk adres sahibini bulup patlatırlar seni
Brom para lazım çok fena barıştayım şuan herşeyimi satıyorum yoksa öldürcekler beni

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Brom para lazım çok fena barıştayım şuan herşeyimi satıyorum yoksa öldürcekler beni
gadas kim oldiriyr amisssine qoyim gel altima metresim olaraq gunde teravih kadar saqso ceq gunluk 5k

ulasmak isterseniz
ah be hocam üzüldüm allah yardımncın olsun

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt