Çözüldü Bilgisayarımın PİN Bloke Olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

victus

Doraemon
Efsane Üye
İletişim
1 Ay Önce Falan Rat Yemiştim :D
Sabah kalktım bilgisayarı açtım New Users yazıyordu
Bugün bi bakayım dedim New Users silinmiş ve PİN bloke olmuştu
Bunun bir çözüm yolu varmı yoksa direkt formatlıcam ehe

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bunu bundan 1 ay önce Pesp veya her hangi bir spoof atan kullanıcılar PIN Bloke yiyor ve pin yazamıyor o ekran geçilmiyordu bunun çözümü o dönemde bulunmamıştı tek çare Format atmanız, tabi eğer problem bundan kaynaklandıysa

Eğer e posta adresini biliyorsan ve aynı e-posta adresine bağlı bir cihazın varsa, oradan pin sıfırlama işlemi yapabilir veya format atıp direkt geçebilirsin iyi forumlar.

Eğer e posta adresini biliyorsan ve aynı e-posta adresine bağlı bir cihazın varsa, oradan pin sıfırlama işlemi yapabilir veya format atıp direkt geçebilirsin iyi forumlar.
okuldan gelince deneyeceğim +

Bunu bundan 1 ay önce Pesp veya her hangi bir spoof atan kullanıcılar PIN Bloke yiyor ve pin yazamıyor o ekran geçilmiyordu bunun çözümü o dönemde bulunmamıştı tek çare Format atmanız, tabi eğer problem bundan kaynaklandıysa
hayır herhangibi bir spoofer kullanmadım hiçbir oyunda hwwid banım yok

kanka rat yedikten sonra niye formatlamıyon ki ben rat yesem direkt formatı çakar rahatıma bakarım bence sen de format at geç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt