Çözüldü Bilgisayarımdaki mnthor.xyz sitesinden gelen virüs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RaweTrip

Diamond Üye
Arkadaşlar selamlar bundan bi süre önce bilgisayarıma virüs girmişti ve kasperskyla gayet iyi temizledim fakat bi süre sonra bazı bildirimler sürekli gelmeye başladı bi site üzerinden sürekli bir şeyler yollayan bi bildirim almaya başladım msedge.exe(microsoft edge) ye bulaşmış sanırsam.

Ne yaparsam yapayım microsoft edgeyi de silemedim virüsüde kaldıramadım yardımcı olurmusunuz?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkadaşlar selamlar bundan bi süre önce bilgisayarıma virüs girmişti ve kasperskyla gayet iyi temizledim fakat bi süre sonra bazı bildirimler sürekli gelmeye başladı bi site üzerinden sürekli bir şeyler yollayan bi bildirim almaya başladım msedge.exe(microsoft edge) ye bulaşmış sanırsam.

Ne yaparsam yapayım microsoft edgeyi de silemedim virüsüde kaldıramadım yardımcı olurmusunuz?
İnterneti kesip tarama yap virüsleri öyle silmeyi dene bide

revo unistaller gibi birşey var onu indir interneti kes oyle dene cozulur

daha bilgili arkadaşlar yorum yapar fakat revo unistaller kullanabilirsin tüm kalıntıları siler ise yaramzsa bilgim yok diğer arkadaşları bekleyebilirsiniz illaki birileri yorum yapar

yanlış anlamadıysam kullandığın program siteyi bloklamış bi program exe virüsü değil bu

daha bilgili arkadaşlar yorum yapar fakat revo unistaller kullanabilirsin tüm kalıntıları siler ise yaramzsa bilgim yok diğer arkadaşları bekleyebilirsiniz illaki birileri yorum yapar
kardeşim attığım yorumu gormuyormusun zaten dedim daha ne anlatıyorsun sen

nası kaldırabilirim blocku yada microsoft edgeyi nasıl kaldırabilirim? internettikler hiçbiri olmuyor
edge ile alakalı değil kullandığın antivirüs siteyi bloklamış virüs yok mrk etme kullandığın programdan kaldırman gerekicek bloğu ama bilmiyorum biraz bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt