formatbaslıktada dedigim gibi bilgisayarımda miner oldugu cok belliki zaten dosyayı actıgımdada yok olmustuLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirformat dısında çaresi yokmu malwarebytes denedim olmadi
format atmak en mantıklısıbaslıktada dedigim gibi bilgisayarımda miner oldugu cok belliki zaten dosyayı actıgımdada yok olmustuLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirformat dısında çaresi yokmu malwarebytes denedim olmadi
kanka formatsız mineri yok edemezsin diye biliyorumformat dısında yokmu demisim ama neyse bilgilendirmeniz icin tesekkür ederim.
Format ile bile silinmeyen miner türleri mevcutkanka formatsız mineri yok edemezsin diye biliyorum
oha, bilgilerimi yedekliyimde format atıcamFormat ile bile silinmeyen miner türleri mevcut
O yüzden diyorum fazla geciktirme ve format at sonrasında sisteminin durumuna bak
Bazı miner türleri anakartına ekran kartına yerleşiyor oradan miner yapıyor umarım arkadaş şanslıdır ve yalnızca windows üzerindedirusb den sıfır windows kurunca nası kalıyor ki, windows üzerinden pc yi sıfırlayınca mı kalıyor acaba