Xbot inceleniyor.. Lütfen bekleyin..
Edit // Moderator @Trump
Edit // Moderator @Trump
10 ocak 2021 tarihinde saat 03:00 civarında arkadaşlarımla discord'da oyun oynarken arkadaşlarımın sesi birden kesildi ve hesabımdan atıldım, 4-5 dakika hesabıma giremedim daha sonra çalındığını düşünüp mail hesabımı kontrol ettim, mail hesabımda discord hesabımın kapatıldığını gördüm daha sonra arkadaşlarım beni arayıp hesabımın hacklendiğini söyledi. Hesabımı çalarak moderatör olduğum memorybreak ve hax4metin2 sunucularında yaklaşık 3 bin kişiyi banladılar. olaydan yaklaşık 5 dakika sonra arkadaşım mert ve zeki'nin hesapları patladı ve aynı şekilde memorybreak ve hax4metin2 sunucularında banlamalar yaptılar.
3 arkadaşın tek ortak yönü xbot adlı programı bilgisayarında barındırmasıydı, bunun yanında saldırı yapılan platformların sadece hax4metin2 ve memorybreak olması bir kez daha yönleri xbot programına çekiyor.
Bugün discord sunucularına müdahale eden bu platformun yarın banka bilgilerimizi , sosyal medya hesaplarımızı ele geçirmeyeceğinin garantisi yok.
hafta içi bu şekilde dilekçe ile siber suçlara başvuracağız, buradan paylaşma sebebimiz başka kişilerin bilgileri korumaktır.
SONRADAN GELEN GÜNCELLEME :
AŞAĞIDA BAZI ARKADAŞLAR DATABASE'DEN ÇALINDIĞINI SÖYLEYİP SUÇTAN KURTULMAYA ÇALIŞTILAR ANCAK BENİM DİSCORD HESABIM ÇALINMADI.
BAŞKA BİR BİLGİSAYARDAN DEĞİL BENİM KENDİ BİLGİSAYARIM ÜZERİNDEN BU İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİRDİLER.
BUNUN DIŞINDA SADECE BU HİLEYİ KULLANAN 3 MODUMUZUN HESAPLARINA AYNI ŞEYİN OLMASI, DİĞER MODLARIN HESAPLARINDA HİÇBİR SORUN OLMAMASIDA CABASI.
DATABASEDE KAYITLI ŞİFREYLE DISCORD ŞİFREM AYNI DEĞİL AYNI OLSA BİLE FARKLI İPDEN GİRİŞ YAPARKEN MAİLİME ONAY GELMESİ LAZIM.
ARKADAŞLAR HİLELERİ İLE DISCORD TOKENİMİZİ ÇEKİP HESAPLARIMIZI ELE GEÇİRMİŞTİR.
3 arkadaşın tek ortak yönü xbot adlı programı bilgisayarında barındırmasıydı, bunun yanında saldırı yapılan platformların sadece hax4metin2 ve memorybreak olması bir kez daha yönleri xbot programına çekiyor.
Bugün discord sunucularına müdahale eden bu platformun yarın banka bilgilerimizi , sosyal medya hesaplarımızı ele geçirmeyeceğinin garantisi yok.
hafta içi bu şekilde dilekçe ile siber suçlara başvuracağız, buradan paylaşma sebebimiz başka kişilerin bilgileri korumaktır.
SONRADAN GELEN GÜNCELLEME :
AŞAĞIDA BAZI ARKADAŞLAR DATABASE'DEN ÇALINDIĞINI SÖYLEYİP SUÇTAN KURTULMAYA ÇALIŞTILAR ANCAK BENİM DİSCORD HESABIM ÇALINMADI.
BAŞKA BİR BİLGİSAYARDAN DEĞİL BENİM KENDİ BİLGİSAYARIM ÜZERİNDEN BU İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİRDİLER.
BUNUN DIŞINDA SADECE BU HİLEYİ KULLANAN 3 MODUMUZUN HESAPLARINA AYNI ŞEYİN OLMASI, DİĞER MODLARIN HESAPLARINDA HİÇBİR SORUN OLMAMASIDA CABASI.
DATABASEDE KAYITLI ŞİFREYLE DISCORD ŞİFREM AYNI DEĞİL AYNI OLSA BİLE FARKLI İPDEN GİRİŞ YAPARKEN MAİLİME ONAY GELMESİ LAZIM.
ARKADAŞLAR HİLELERİ İLE DISCORD TOKENİMİZİ ÇEKİP HESAPLARIMIZI ELE GEÇİRMİŞTİR.
Moderatör tarafında düzenlendi: