Çözüldü Bilgisayarım kendini resetliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RaweTrip

Diamond Üye
Arkadaşlar merhaba benim bilgisayar bundan 4 3 ay önce cok nadir de olsa bi anda güc kesilip pc kendini resliyor ve geri açılıyordu fakat bu sefer bu gece saat 12 civarı bilgisayar 6. resetlemeye çalıştı açıldı direk kapandı açıldı direk kapandı bu 6 kere oldu ve bende gücü kestim devam edicek diye sizce ne sorun olabilir güç kaynağı ve sıvı soğutmayı 2 ay önce değiştirdim ve ekran kartı aldım birde anakart çoğu kez spooferlandı "blackswipe"nin spooferiyle sizce ne sorun olabilir + aldığım yeni psu eski psu ile aynı watta sahip

Parçalardan kaynaklı gibi görünmüyor fakat yinede kontrol etmek gerekir. Blackswipe'ın çöp spooferından olma ihtimali daha yüksek.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkadaşlar merhaba benim bilgisayar bundan 4 3 ay önce cok nadir de olsa bi anda güc kesilip pc kendini resliyor ve geri açılıyordu fakat bu sefer bu gece saat 12 civarı bilgisayar 6. resetlemeye çalıştı açıldı direk kapandı açıldı direk kapandı bu 6 kere oldu ve bende gücü kestim devam edicek diye sizce ne sorun olabilir güç kaynağı ve sıvı soğutmayı 2 ay önce değiştirdim ve ekran kartı aldım birde anakart çoğu kez spooferlandı "blackswipe"nin spooferiyle sizce ne sorun olabilir + aldığım yeni psu eski psu ile aynı watta sahip
Hocam BlackSwipe artık çalışmıyor spoofer olarak adam akıllı bir format atın herşeyi 0 layıp sorun yüksek ihtimal çözülür!

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Overheat olarak yorumladım, termal macun bakımları en son ne zaman yapıldı ve kaç dereceyi buluyor cpu?

Overheat olarak yorumladım, termal macun bakımları en son ne zaman yapıldı ve kaç dereceyi buluyor cpu?
hocam yüksek ihtimal Blackswipe dan kaynaklı bu işlem çünkü spoofer artık loader ile giriş yapınca kapanıyor bir süre sonra yani artık çalışmıyor ve yüksek ihtimal pc yi bozuyor bu şekilde. Adam akıllı bir format sonucunda etkileri gider

Genelde bu tarz hatalar yazılımsal oluyor donanımsal olduğunu düşünmüyorum format at bios sürümünü değiştir devam ederse psu veya işlemci ısısından kaynaklı olabilir.

ısı ile alakali bir durum yok cpu 50 yi gpu 70 i geçmiyor ondan yana sıkıntım yok ve blackswipeyi dt olmadan once atmıştım sonrada bir daha atmadım guncelleme gelmediğidnen beri ek olarak bios sürümüm 2017 sürüm fakat spoof atmadan öncede bu durum yaşanıyordu ekran kartım yok ikende yaşandı

termal macun sıvı soğutma eklendiğinde yaptırıldı 2 ay once mi ne uzun süre tutucak bi termal macundu.

başka ne olabilir bilen?

ısı ile alakali bir durum yok cpu 50 yi gpu 70 i geçmiyor ondan yana sıkıntım yok ve blackswipeyi dt olmadan once atmıştım sonrada bir daha atmadım guncelleme gelmediğidnen beri ek olarak bios sürümüm 2017 sürüm fakat spoof atmadan öncede bu durum yaşanıyordu ekran kartım yok ikende yaşandı

termal macun sıvı soğutma eklendiğinde yaptırıldı 2 ay once mi ne uzun süre tutucak bi termal macundu.

başka ne olabilir bilen?
spooftan önce yaşanan birşey ise donanımsal olabilir psunda sıkıntı olabilir .

bendede aynısı oldu dün denetim masasından ekranı kapat ve uyku moduna geçir şeyini hiçbir zaman yap sorun fix

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt