herhangi bir driver kuramıyorum bilgisayar ekran kartını görmediği içinNvida Geforce Experience indir ve driver'ı kur sorun kalmayacaktır.
Driver booster tarzi otomatik driver bulan programlarda taratmayi denedin mi ?herhangi bir driver kuramıyorum bilgisayar ekran kartını görmediği için
Bilgisayarın All İn One ' mı eğer All İn One ise ekran kartı yoktur.herhangi bir driver kuramıyorum bilgisayar ekran kartını görmediği için
Nvidia Geforce Experince otomatik indiriyor zaten.Driver booster tarzi otomatik driver bulan programlarda taratmayi denedin mi ?
Daha denemedim, deneyeceğimDriver booster tarzi otomatik driver bulan programlarda taratmayi denedin mi ?
Denemekten zarar gelmezBilgisayarın All İn One ' mı eğer All İn One ise ekran kartı yoktur.
Nvidia Geforce Experince otomatik indiriyor zaten.
hayır masaüstü bilgisayar, 2014den kalma bir bilgisayar aslında ekran kartı gt560 ama çalışıyor eminim fakat ne yaptıysam bir türlü olmadıBilgisayarın All İn One ' mı eğer All İn One ise ekran kartı yoktur.
Nvidia Geforce Experince otomatik indiriyor zaten.
soketleri temizledim durum aynısokettte sıkıntı vardır knkss temizle geri tak saç kurutma ile uflet soğukta ama