kanka benim sana tavsiyem hazır sistem alma kendin topla bütün parçaları indirimlerden vs bence bütçek düşük olduğu için bu butçenin yaklaşık 10 15 k arasını işlemciye vermelisin işlemcini iyi tut ekran kartını rx 6500xt civarı birşey al devamı sende zaten ama kesinlikle tavsiyem işlemciyi üst tut ekran kartını ilerde değişirsin27k Bütçe var iyi önerisi olan varsa monitor dahil 30kya çıkarım incehesaptan beğendim bi kaç tane ama aklımda şu da var 2. el temiz bi üründe alabilirim önerisi olan var mı
27k Bütçe var iyi önerisi olan varsa monitor dahil 30kya çıkarım incehesaptan beğendim bi kaç tane ama aklımda şu da var 2. el temiz bi üründe alabilirim önerisi olan var mı
itopyadan falan kendin topla hazır sistem varsa itopyada al direk mediamarktan pc alıp evde google 20 fps alma aman27k Bütçe var iyi önerisi olan varsa monitor dahil 30kya çıkarım incehesaptan beğendim bi kaç tane ama aklımda şu da var 2. el temiz bi üründe alabilirim önerisi olan var mı
kral itopya çok kazık artık gaminggentr veya incehesaptan alacamitopyadan falan kendin topla hazır sistem varsa itopyada al direk mediamarktan pc alıp evde google 20 fps alma aman
kalita olarak saydıklarında iyi dedigim gibi toplama pc için vatan mediamark gibi yerleri tercih etme gerisi sana kalmışkral itopya çok kazık artık gaminggentr veya incehesaptan alacam
sağlam komisyon alıyor.2 ci ele 1 kat üstünü alabilirsin sahibinden param güvende ile olan ilanları kovala