siplasplas
Diamond Üye
beyler ben Crâck işlerine girmek istiyorum ama malasef hiç bişey bilmiyorum sıfırdan Crâck yapmayı nasıl ögrenebilirim
knk burda video yokki okudum ama tam olarak ne yapmam gerektigini anlamadımhttps://cheatglobal.com/konu/ders-hile-ve-programlar-nasil-cracklenir-toir.2062/ Burada zaten anlatmışlar konuya bakabilirsin
saten baktım onlara ama hiç böyle güzel anlatan kaynak yok kanka yakanka tersine mühendislik kısmı var olayın bende ilgiliydim fakat birkaç videodan sonra beyin yandı ama güzel anlatımlı bir rehber bulabilirsen bende başlayabilirim
bu isler icin c++ öğrenmen lazım öyle direk okuyup öğrenebileceğin birşey değil en az 2 ay üstünde çalışıp basicleri öğrenmen lazmbeyler ben Crâck işlerine girmek istiyorum ama malasef hiç bişey bilmiyorum sıfırdan Crâck yapmayı nasıl ögrenebilirim
ufakt alsa kodlama derslerı lfn ızle beyın yatkınlasınca Crâck deneyebılırısınbeyler ben Crâck işlerine girmek istiyorum ama malasef hiç bişey bilmiyorum sıfırdan Crâck yapmayı nasıl ögrenebilirim
evet kanka bi aralar bende girmek istemiştim 1 kaç video izledim yapılcak iş değil diyip vazgeçmiştimkanka tersine mühendislik kısmı var olayın bende ilgiliydim fakat birkaç videodan sonra beyin yandı ama güzel anlatımlı bir rehber bulabilirsen bende başlayabilirim
kanka aslında güzel anlatıyorlarda hiç anlamadığın için sana saçma geliyor banada :dsaten baktım onlara ama hiç böyle güzel anlatan kaynak yok kanka ya