Benim Fivem Global UnBan Methodum 2022 / 14.02.2022 New

CweYZ

Prime Üye
İletişim
Bu methodu ben kendim buldum kimse bana senin değil demesin.

Gerekenler:
Rockstar Hesabı, Steam Hesabı

Nasıl yaparım?-)

1-)
İlk önce fivemden banlı olmayan bir "Rockstar" hesabı buluyoruz.
2-)Sonrasında yeni bir steam hesabı oluşturuyoruz Not: Fiveme girmemiş olması gerekiyor.
3-) Vermiş olduğum spooferi indiriyoruz.( , )
4-)
SS te görmüş olduğunuz cmd ekranı gelince 1'e tıklayıp enter tuşuna basınız.( )
5-)
SS te görüldüğü gibi bir yazı gelecektir tekrar "Enter" tuşuna basıp 4. işlemi uygulayınız. ( )
6-)
Sonrasında karşınıza vermiş olduğum SS' teki gibi bir yazı gelirse kalıntılar silinmiş demektir son işleme geçelim.( )
7-)
Fivem'e gireceğiz, Fivem adlı uygulamaya girerken bize rockstar hesabını soracak (Steam hesabınız yeni oluşturulmuş ve fiveme girmemiş olmalı) Fivem'den bansız olan bir rockstar hesabıyla giriş sağlıyoruz ve doya doya oynayabiliriz.
İyi oyunlar iyi forumlarr.

Not: Steam denendi Epic denenmedi

Son düzenleme:
Bu methodu ben kendim buldum kimse bana senin değil demesin.

Gerekenler:
Rockstar Hesabı, Steam Hesabı

Nasıl yaparım?-)

1-)
İlk önce fivemden banlı olmayan bir "Rockstar" hesabı buluyoruz.
2-)Sonrasında yeni bir steam hesabı oluşturuyoruz Not: Fiveme girmemiş olması gerekiyor.
3-) Vermiş olduğum spooferi indiriyoruz.( , )
4-)
SS te görmüş olduğunuz cmd ekranı gelince 1'e tıklayıp enter tuşuna basınız.( )
5-)
SS te görüldüğü gibi bir yazı gelecektir tekrar "Enter" tuşuna basıp 4. işlemi uygulayınız. ( )
6-)
Sonrasında karşınıza vermiş olduğum SS' teki gibi bir yazı gelirse kalıntılar silinmiş demektir son işleme geçelim.( )
7-)
Fivem'e gireceğiz, Fivem adlı uygulamaya girerken bize rockstar hesabını soracak (Steam hesabınız yeni oluşturulmuş ve fiveme girmemiş olmalı) Fivem'den bansız olan bir rockstar hesabıyla giriş sağlıyoruz ve doya doya oynayabiliriz.
İyi oyunlar iyi forumlarr.
@HighlyMoons Birde bunu dene bakalım :)

Çalışmadı dostum
Ne ara denedin la ? Spam yapmak için güzel yöntem hiçbirini denemeden sadece güzel o buda güzel eline sağlık falan ? Konuyu paylaşalı 2 dakika oldu çalışmadı diyorsun kanka fazla belli etme ha.

Ne ara denedin la ? Spam yapmak için güzel yöntem hiçbirini denemeden sadece güzel o buda güzel eline sağlık falan ? Konuyu paylaşalı 2 dakika oldu çalışmadı diyorsun kanka fazla belli etme ha.
İndirme sayısına bak indirdim denedim olmadı spam yapmaya ihtiyacım yok

Bu en az 5 dakika süren bir işlem??? Fivemden banın olduğuna dair ss atarmısın ya da çalışmadığına dair video?
myv46qf.png

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt