CweYZ
Prime Üye
- İletişim
Bu methodu ben kendim buldum kimse bana senin değil demesin.
Gerekenler:
Rockstar Hesabı, Steam Hesabı
Nasıl yaparım?-)
1-) İlk önce fivemden banlı olmayan bir "Rockstar" hesabı buluyoruz.
2-)Sonrasında yeni bir steam hesabı oluşturuyoruz Not: Fiveme girmemiş olması gerekiyor.
3-) Vermiş olduğum spooferi indiriyoruz.(
4-)SS te görmüş olduğunuz cmd ekranı gelince 1'e tıklayıp enter tuşuna basınız.(
5-)SS te görüldüğü gibi bir yazı gelecektir tekrar "Enter" tuşuna basıp 4. işlemi uygulayınız. (
6-)Sonrasında karşınıza vermiş olduğum SS' teki gibi bir yazı gelirse kalıntılar silinmiş demektir son işleme geçelim.(
7-) Fivem'e gireceğiz, Fivem adlı uygulamaya girerken bize rockstar hesabını soracak (Steam hesabınız yeni oluşturulmuş ve fiveme girmemiş olmalı) Fivem'den bansız olan bir rockstar hesabıyla giriş sağlıyoruz ve doya doya oynayabiliriz.
İyi oyunlar iyi forumlarr.
Not: Steam denendi Epic denenmedi
Gerekenler:
Rockstar Hesabı, Steam Hesabı
Nasıl yaparım?-)
1-) İlk önce fivemden banlı olmayan bir "Rockstar" hesabı buluyoruz.
2-)Sonrasında yeni bir steam hesabı oluşturuyoruz Not: Fiveme girmemiş olması gerekiyor.
3-) Vermiş olduğum spooferi indiriyoruz.(
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
,
)4-)SS te görmüş olduğunuz cmd ekranı gelince 1'e tıklayıp enter tuşuna basınız.(
)5-)SS te görüldüğü gibi bir yazı gelecektir tekrar "Enter" tuşuna basıp 4. işlemi uygulayınız. (
)6-)Sonrasında karşınıza vermiş olduğum SS' teki gibi bir yazı gelirse kalıntılar silinmiş demektir son işleme geçelim.(
)7-) Fivem'e gireceğiz, Fivem adlı uygulamaya girerken bize rockstar hesabını soracak (Steam hesabınız yeni oluşturulmuş ve fiveme girmemiş olmalı) Fivem'den bansız olan bir rockstar hesabıyla giriş sağlıyoruz ve doya doya oynayabiliriz.
İyi oyunlar iyi forumlarr.
Not: Steam denendi Epic denenmedi
Son düzenleme: