Ben Kimim? - Pesimist

Pesimist

Silver Üye

Hayat sana limon verdimi onla cola yapmalısın ki hayat şaşırıp ne oluyor awk desin

GIRIS:

・Öncelikle hepinize merhaba diyerekten konuya giriş yapmak istiyorum, 8 9 yıldır bir çok webmaster forumlar da yer aldım, r10 vs. Umarım iyi zaman geçiririz

Hobilerim & Uğraştığım işler:
Java & Python dili ile 7 yıldır içli dışlıyım, 2014 yılında Ddos Script ile piyasaya girip OVH kabinlerini downlayıp TS3 de güzel bir kitle elde edip yolumuza devam ettik.

Yüzme ve Yürüyüşü çok seviyorum, her sabah 08.00 - 10.00 saatleri arası minimum 1/2 saat yürüyüş yapıp zihnimi dinlendirmeyi seviyorum.

KISISEL BILGILERIM / ILETISIM ADRESLERIM:
Adım ve soyadım: Kemal ÇANDIR
Doğum tarihim: 02.10.2000
İkamet ettiğim şehir: İstanbul

Discord: Pesimist#9999
Steam:
İnstagram: kemalcandrx

Hayat sana limon verdimi onla cola yapmalısın ki hayat şaşırıp ne oluyor awk desin

GIRIS:

・Öncelikle hepinize merhaba diyerekten konuya giriş yapmak istiyorum, 8 9 yıldır bir çok webmaster forumlar da yer aldım, r10 vs. Umarım iyi zaman geçiririz

Hobilerim & Uğraştığım işler:

Java & Python dili ile 7 yıldır içli dışlıyım, 2014 yılında Ddos Script ile piyasaya girip OVH kabinlerini downlayıp TS3 de güzel bir kitle elde edip yolumuza devam ettik.

Yüzme ve Yürüyüşü çok seviyorum, her sabah 08.00 - 10.00 saatleri arası minimum 1/2 saat yürüyüş yapıp zihnimi dinlendirmeyi seviyorum.

KISISEL BILGILERIM / ILETISIM ADRESLERIM:
Adım ve soyadım: Kemal ÇANDIR
Doğum tarihim: 02.10.2000
İkamet ettiğim şehir: İstanbul

Discord: Pesimist#9999
Steam:
İnstagram: kemalcandrx

Her sabah yürüyüş yapmak irade gerektirir dostum ben alarmı 5 kere ertelemeden uyanamıyorum :/

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt