Belirttigim oyunlarda bani olan insanlar bana ulasabilirmi ?

ethereum

Banned
ethereum community`nin alacagi en buyuk ve kapsamli yilbasi guncellemesine adim adim ilerliyoruz

valorant,rust,fornite,fivem bani olanlar konu altina discord ismini yazip istek atarsa donus yapacagim

Discord;ahmetcevikresmi

ayri olarak fivemde herhangi serverda oynayip hileye ihtiyaci olanlar da ulasabilir tek yapmasi gereken bir hata gorurse soylemesi.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
valodan banım var :D
ethereum community`nin alacagi en buyuk ve kapsamli yilbasi guncellemesine adim adim ilerliyoruz

valorant,rust,fornite,fivem bani olanlar konu altina discord ismini yazip istek atarsa donus yapacagim

Discord;ahmetcevikresmi

ayri olarak fivemde herhangi serverda oynayip hileye ihtiyaci olanlar da ulasabilir tek yapmasi gereken bir hata gorurse soylemesi.

Discord;ahmetcevikresmi

rust hwid var dc : w3rpy17

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt