Bedava Alan Adı Elde Et !

theyankee00

Silver Üye
Evet beyler, sizlere faydalı olabileceğim bir Konu ile Karşınızdayım.

Bedava Alan Adı Almak !

ALAN ADI NEDİR NERELERDE KULLANILIR ?

Alan adı ; Bir web site açarken kullanılan Web adresi Örneğin; Discord.com Nike.org Gibi isimler Alan adıdır Olay bu seçiceğiniz isimin sonundaki o .tr .com .net gibi uzantılar oluyor
Bu uzantıların normal fiyatı tavan yaptıkları için bizde sizlere .tk uzantısı ile Nasıl ücretisiz bir alan adı elde edebileceğinizi göstereceğim.

- Freenom Nasıl Kullanılır Ne Yapmalıyız ? -

Yazı olarak Talimat ile anlatırsam Destanlar Kadar Uzun Olacağını Bildiğim İçin Sizlere Örnek bir
Videolu Anlatım Tercih Ettim.

Not : Web Sitesi açmak için sadece alan adı yetmez Aynı Zamanda Hosting Lazımdır. (Hosting Talep ettiğimiz sitenin bedava eklenti bölümünde bir sıkıntı var en yakın zamanda onuda paylaşacağız.)

Tulumbadan su çekermiş gibi :D :D Teşekkürler konu için. Eskiden çok açardık .tk uzantılı site hala yaşayabilmesine sevindim.

:') Çok saol :'D hakikatten çok fazla .tk adlı site açtık ha bi gözümün önünde geçti Ben bi ara domain almak için site kodlayıp kendim domain almaya çalışmıştım kendi sitemden küçükken ASÜPDOAĞÜSDASDLKŞAKŞLSD Hiç unutmuyorum ya :D

:') Çok saol :'D hakikatten çok fazla .tk adlı site açtık ha bi gözümün önünde geçti Ben bi ara domain almak için site kodlayıp kendim domain almaya çalışmıştım kendi sitemden küçükken ASÜPDOAĞÜSDASDLKŞAKŞLSD Hiç unutmuyorum ya :D

Bizim aklımız hep çakallığa çalışırdı :D Keylogger, trojan vesaire atardık insanlara oyun hilesi diye :p

Bizim aklımız hep çakallığa çalışırdı :D Keylogger, trojan vesaire atardık insanlara oyun hilesi diye :p
ASPDŞAŞSPİDKŞLASDKŞLKANS Bi ara birine trojan atmıştım bana ulaşıp seni dava edicem demişti ulan 1 gece korkudan aralıksız ağlamıştım :D ne zamanlardı be, önemli olan Tk'nın hayla yaşaması bizim hayla trojen atmamız (!) xd En iyi olay keylogger'dı logger'ı açmak için bir key istiyodu şifre gibi onu yazınca bütün bilgileri ekranıma düşüyordu LSADLŞİAŞSLKİD Az daha bahssedersem camımı basıcaklar gece gece :D

güzel mış ama bunu cogu ınsan virus atıp kullanır oyuzden bıraz sıkıntı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt