BATTLEFİELD MOBİLE GELİYOR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Visual

Efsane Üye

Battlefield Mobile oynaması ücretsiz olacak​

Electronic Arts (EA), Battlefield Mobile için test aşamasını resmen başlattı. Oyunu Endonezya ve Filipinler’de sınırlı sayıda kullanıcının erişimine açtı. Sonbahar aylarında daha fazla ülkeyi dahil edeceğini açıklayan EA, ön kayıtların play store'dan yapılabileceğini belirtti. Hangi cihazları desteklediğini de detaylandırdı.

EA’nin açıklamasına göre, her ön kayıt yaptıran Battlefield Mobile oyununa erişemeyecek. Kayıt sınırı olması nedeniyle yalnızca seçkin kullanıcılar test sürecine katılacaklar. Ayrıca oynamak için internet bağlantısı da zorunlu olacak, yani çevrimdışını maalesef desteklemeyecek.​

Electronic Arts (EA), Battlefield Mobile için test aşamasını resmen başlattı. Oyunu Endonezya ve Filipinler’de sınırlı sayıda kullanıcının erişimine açtı. Sonbahar aylarında daha fazla ülkeyi dahil edeceğini açıklayan EA, ön kayıtların play store'dan yapılabileceğini belirtti. Hangi cihazları desteklediğini de detaylandırdı.

EA’nin açıklamasına göre, her ön kayıt yaptıran Battlefield Mobile oyununa erişemeyecek. Kayıt sınırı olması nedeniyle yalnızca seçkin kullanıcılar test sürecine katılacaklar. Ayrıca oynamak için internet bağlantısı da zorunlu olacak, yani çevrimdışını maalesef desteklemeyecek.​
PUBG Mobile de ki küçük arkadaşlarımız oynar mı acaba?

Bf sarar ama çok inceleme fırsatım olmadı bakalım nasıl olacak
edit Battle royale olmasın artık sıkıldık

Son düzenleme:
umarım en kısa zamanda türkiye ye de gelir gelirse baya iyi olur :D

ne zaman geliyor acaba
Yakında geleceğini zannetmiyorum
PUBG Mobile de ki küçük arkadaşlarımız oynar mı acaba?
Benim bildiğim battlefield

Pubgdeki gibi küçük arkadaşlar gelirse oynanmaz.Yani kardeşim oynarsınızda fatihte bile karşımıza 9 10 yaşlarında çocuklar gelip oyunu mahvediyor.Belkide iyi bir oyun olur,şuan birşey diyemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt