Çalışmıyor Battlefield Hile + DLL Injector

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrtcnyldz60

Bronz Üye
Fazla oynayanı kalmamasına rağmen ara sıra girip karşınızdakileri tokatlamak için güzel bir hile biraz eski yeni sürümü var mı bilmiyorum fakat bu da düzgün ayarlarla belli etmeden oynarsanız işinize yarayabilir.

(Fazla istek olursa hasar arttırma hilesini de eklerim konuya. İsteğinize bağlı fakat o hileyle bunu birleştirince en az 100 vurursunuz her el.)

Özellikler/Features:
ESP

Aimbot
Misc

Config

Aimbot hilesi Mouse Sağ Tık ile çalışmaktadır.
Oyun ayarlarına girip Kontroller kısmından Raw Mouse INPUT kısmını OFF yapmalısınız.

1- Open the game and stay on Loby. (Oyunu açın ve lobi kısmında bekleyin.)

2- Go settings and select Full Screen Windowed mode. (Oyunu Tam Ekran Pencereli moduna alın.)
3- Open Xenos.exe and select Battlefield 1. (Xenos.exe programını açın ve Battlefield 1'i seçin.)
4- Click to Add DLL and select alternative-bf1.dll then press Inject button. (Add DLL butonuna basın ve alternative-bf1.dll dosyasını seçin ardından Inject butonuna basın.)

5- Have fun. (İyi eğlenceler.)

Rar Şifresi: cheatglobal

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
battlefield hangisi

Reis hile güzel çalışıyorda imleci adama cevirince yere bakıyor

Son düzenleme:
Valla bu hile unkowncheats sitesinden alınmadıysa bir şey bilmiyorum :D Bu arada hasar arttırma hilesinin yazdığın yerde öyle bir yazmışsın ki sanarsın ben dışında kimse bu hasar hilesinin nerden indirilip nasıl yapıldığını bulamaz. :kappasmiley: Milleti bekleteceğine yardımcı olman daha iyi olur. Arkadaşlar battlefield 1 oyununda hasar arttırma yani (Damage Hack) i yapmak için cheat engine isimli uygulamaya ihtiyacınız olacak. Önce bu uygulamanızı yükleyiniz. Sonra size atacağım linkteki dosyayı indirin. virüs total : Uygulamamızı cheat engine aracılığı ile açacaksınız. bir arkadaş sağ olsun nasıl yapıldığını göstermiş buyurun.

Valla bu hile unkowncheats sitesinden alınmadıysa bir şey bilmiyorum :D Bu arada hasar arttırma hilesinin yazdığın yerde öyle bir yazmışsın ki sanarsın ben dışında kimse bu hasar hilesinin nerden indirilip nasıl yapıldığını bulamaz. :kappasmiley: Milleti bekleteceğine yardımcı olman daha iyi olur. Arkadaşlar battlefield 1 oyununda hasar arttırma yani (Damage Hack) i yapmak için cheat engine isimli uygulamaya ihtiyacınız olacak. Önce bu uygulamanızı yükleyiniz. Sonra size atacağım linkteki dosyayı indirin. virüs total : Uygulamamızı cheat engine aracılığı ile açacaksınız. bir arkadaş sağ olsun nasıl yapıldığını göstermiş buyurun.

tam da bunu yazıcaktım :kappasmiley::kappasmiley:

Kardeş burada tatava yapacağına açarsın konunu paylaşırsın ne bu hava yani anlamadım? Kendi kodlayıp yaptığım bir hile değil zaten yapmış olsam bunu belirtirim merak eden üç beş kişi vardır bende merak ediyordum araştırıp buldum yararlandım o üç beş kişi yararlansın diye de paylaştım?
Reis hile güzel çalışıyorda imleci adama cevirince yere bakıyor
Eve geçtiğimde kendi ayarlarımı paylaşırım hocam biraz bekleteceğim işten yeni çıktım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt