Çözüldü Başka pcde hile açarsam diğer bilgisayardaki çhar ban yer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bygarez

Silver Üye
Bu soruları sormuştum ama arkadaşım ban yersin demişti
--1.Sorum:BAŞKA PCDEN HİLE AÇARSAM BENİM PCDEKİ ANA ÇAR BAN YER Mİ? (aynı modem)
--2.Sorum:Ban Yemezsem nasıl aktarabilrim itemleri
--3.Sorum:Nasıl Ban Yememk İçin Ayarlar Yapabilirim
--4.Sorum:Ücretsiz en iyi metin2 hilesi nedir

SOruları bilenler cevaplarsa sevinirim burdan üstadlarıma teşekkür ediyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu soruları sormuştum ama arkadaşım ban yersin demişti
--1.Sorum:BAŞKA PCDEN HİLE AÇARSAM BENİM PCDEKİ ANA ÇAR BAN YER Mİ? (aynı modem)
--2.Sorum:Ban Yemezsem nasıl aktarabilrim itemleri
--3.Sorum:Nasıl Ban Yememk İçin Ayarlar Yapabilirim
--4.Sorum:Ücretsiz en iyi metin2 hilesi nedir

SOruları bilenler cevaplarsa sevinirim burdan üstadlarıma teşekkür ediyorum.
1. sorunuzun cevabı = Hesap banı yemesenizde İP ban yerseniz o ip den bidaha asla hesaba giremezsiniz.
2.sorunuzun cevabı = Ban yemediniz diyelim ama hile kullandınız o anlaşıldı , ticaret loglarınızdan bulunabilir ve ana hesabınız veya item aktardığınız çar ban yiyebilir en iyi çözüm yere atıp diğer çardan yerden almaktır.
3. sorunuzun cevabı = 7x kapalı şekilde ve hız wallhack açık bir şekilde dolaşmamanız lazım . Eğer böyle bişey yapıcaksanızda zaten hilenin kullanma amacı kalmaz :D
4.sorunuzn cevabı = Loaderımızdaki m2mod cracktir zaten başka piyasada ücretsiz premium hile yoktur.

Eğer e-posta banı yersen o e-postadaki bütün hesaplar ban yer kullanamazsın eğer ki ip ban yersen metin2 ye giremezsin ve o hesap banlanır
Ban yemezsen direk ticden aktar itemlerini
Ban yememek için boş olan bir yeri seç ya da otomatik atakla x7 yi birlikte kullan
M2bob 1 saatliğine her gün denemek için 16.00 17.00 saatleri arasında izin veriyor en iyi hile budur ama diğer saatler için para bayılman lazım
Onun dışında en iyi hile metin2 mod dreamfancy dir ve W2GF dir

Eğer e-posta banı yersen o e-postadaki bütün hesaplar ban yer kullanamazsın eğer ki ip ban yersen metin2 ye giremezsin ve o hesap banlanır
Ban yemezsen direk ticden aktar itemlerini
Ban yememek için boş olan bir yeri seç ya da otomatik atakla x7 yi birlikte kullan
M2bob 1 saatliğine her gün denemek için 16.00 17.00 saatleri arasında izin veriyor en iyi hile budur ama diğer saatler için para bayılman lazım
Onun dışında en iyi hile metin2 mod dreamfancy dir ve W2GF dir
Bu arada ticaretten item aktarılırsa loglardan bulunur aktardığı çarı ve o çar ban yer :) Yani bu fikir çok kötü bir fikir :)

M24pro unutulmuş :) onu hatırlatayım dedim :) Kardeş m24pro var günde 3 saat beleş kullanım sunuyor.6 9 arası şuan beleş istersen indir dene.

Bu arada ticaretten item aktarılırsa loglardan bulunur aktardığı çarı ve o çar ban yer :) Yani bu fikir çok kötü bir fikir :)
Çok kötü demeyelim de yani 2010 dan muz hilesinden beri trdeyim e-posta banı ip banı gm de ban attı ama ana çarımı pazar çarım duruyodu hep :)

1. sorunuzun cevabı = Hesap banı yemesenizde İP ban yerseniz o ip den bidaha asla hesaba giremezsiniz.
2.sorunuzun cevabı = Ban yemediniz diyelim ama hile kullandınız o anlaşıldı , ticaret loglarınızdan bulunabilir ve ana hesabınız veya item aktardığınız çar ban yiyebilir en iyi çözüm yere atıp diğer çardan yerden almaktır.
3. sorunuzun cevabı = 7x kapalı şekilde ve hız wallhack açık bir şekilde dolaşmamanız lazım . Eğer böyle bişey yapıcaksanızda zaten hilenin kullanma amacı kalmaz :D
4.sorunuzn cevabı = Loaderımızdaki m2mod cracktir zaten başka piyasada ücretsiz premium hile yoktur.
sağol hocamda ip değiştirmek için birşey yapılabilir mi akıl verebilirmisniiz farklı mail hesaplarınadn yani farklı çarlar ile aynı modemden yapıcam ip nasıl değiştirebilirim ban yememesi için asıl çarın

sağol hocamda ip değiştirmek için birşey yapılabilir mi akıl verebilirmisniiz farklı mail hesaplarınadn yani farklı çarlar ile aynı modemden yapıcam ip nasıl değiştirebilirim ban yememesi için asıl çarın
Loaderımızda Hwid spoofer var ip ban yediğinizde o programı çalıştırıp ip ayarlarınızı sfırılayıp değiştrimesini sağlar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt