Kardeşim sen ne olur ne olmaz bir kaç gün daha bekle içinin rahat etmesi içinde riot a mail at onlar kesin bilgi verir fakat banın bitince tekrar ban yiyeceğini düşünmüyorum bilgisayarını sıfırla açtığın hileden kalıntı kalmış olabilir oyun içinde ban yiyenlerde ondan yemiştir yüksek ihtimalleforumda bi kaç arkadaşta görmüştüm oynadıktan 20 dk sonra banlanıyorlarmış ondan açtım konuyu
Ban süren bittikden sonra bitiğine dair ticket açıp sorabilirsin bir korkun varsa fakat sorun olacağını sanmıyorummerhaba arkadaşlar valoranta uzun bir süre sonra banım açılıyor oyuna girmeden önce neler yapmalıyım banımın bittiği halde delay ban atma olasılığı var mıdır
forumda bi kaç arkadaşta görmüştüm oynadıktan 20 dk sonra banlanıyorlarmış ondan açtım konuyuBan süren bittikden sonra bitiğine dair ticket açıp sorabilirsin bir korkun varsa fakat sorun olacağını sanmıyorum
Kardeşim sen ne olur ne olmaz bir kaç gün daha bekle içinin rahat etmesi içinde riot a mail at onlar kesin bilgi verir fakat banın bitince tekrar ban yiyeceğini düşünmüyorum bilgisayarını sıfırla açtığın hileden kalıntı kalmış olabilir oyun içinde ban yiyenlerde ondan yemiştir yüksek ihtimalleforumda bi kaç arkadaşta görmüştüm oynadıktan 20 dk sonra banlanıyorlarmış ondan açtım konuyu
sağolun hocamKardeşim sen ne olur ne olmaz bir kaç gün daha bekle içinin rahat etmesi içinde riot a mail at onlar kesin bilgi verir fakat banın bitince tekrar ban yiyeceğini düşünmüyorum bilgisayarını sıfırla açtığın hileden kalıntı kalmış olabilir oyun içinde ban yiyenlerde ondan yemiştir yüksek ihtimalle