BanGuard | Free Spoofer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murphy

Gold Üye
Selam arkadaşlar ben Murphy,

Uzun süredir forumu takip ediyorum ve çoğu kişinin valorant banından şikayetçi olduğunu görüyorum. Her ne kadar forumda methodlar olsa da bunların nasıl yapılacağını anlamayanlar oluyor, başkalarına ücretsiz methodlar için para kaptırıyorlar, bu nedenle bugün sizlerle bunları otomatik olarak yapan bir programı paylaşmak istedim. %100 Olarak banınızı kaldıracağının garantisini veremem ancak anakartınız destekliyorsa ve işlemleri doğru yapıyorsanız sistem banınızın kalkma ihtimali yüksek.

Paylaşmış olduğum program, Anakartınızın System UUID ve Baseboard Serial number değerlerini , disk volume id'lerini , ve mac adresinizi değiştirir.

:resim:

zmr0n.png

:yazı:

Başarı ihtimalini en yüksekte tutmak için yapmanız gerekenler ve izlemeniz gereken adımlar;

1-) Bilgisayarınızı formatlayınız.
2-) Bios update yapınız, en yüksek sürümdeyseniz sürümü düşürünüz.
3-) Programı açınız ve işlemleri yapmasını bekleyiniz. Program sonunda bilgisayarınız otomatik olarak yeniden başlatılacaktır.
4-) Bilgisayarınız yeniden başladıktan sonra Modeminizi kapatıp açın ki ip adresiniz değişsin.
5-) Valorantı kurun ve yeni bir hesapla giriş yapın.

:indir:

ÖNEMLİ!!

Laptoplarda veya asus anakarta sahip bilgisayarlarda çalışmayabilir! Asus anakart sahibi arkadaşlar dc üzerinden ulaşırlarsa yardımcı olurum.

Spoofer İndir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Eline sağlık dostum. Umarım benim spoofer' dan sonra senin spoofer' a da toxic kitle dadanmaz :D
Başarılarının devamını dilerim.

Selam arkadaşlar ben Murphy,

Uzun süredir forumu takip ediyorum ve çoğu kişinin valorant banından şikayetçi olduğunu görüyorum. Her ne kadar forumda methodlar olsa da bunların nasıl yapılacağını anlamayanlar oluyor, başkalarına ücretsiz methodlar için para kaptırıyorlar, bu nedenle bugün sizlerle bunları otomatik olarak yapan bir programı paylaşmak istedim. %100 Olarak banınızı kaldıracağının garantisini veremem ancak anakartınız destekliyorsa ve işlemleri doğru yapıyorsanız sistem banınızın kalkma ihtimali yüksek.

Paylaşmış olduğum program, Anakartınızın System UUID ve Baseboard Serial number değerlerini , disk volume id'lerini , ve mac adresinizi değiştirir.

:resim:

:yazı:

Başarı ihtimalini en yüksekte tutmak için yapmanız gerekenler ve izlemeniz gereken adımlar;

1-) Bilgisayarınızı formatlayınız.
2-) Bios update yapınız, en yüksek sürümdeyseniz sürümü düşürünüz.
3-) Programı açınız ve işlemleri yapmasını bekleyiniz. Program sonunda bilgisayarınız otomatik olarak yeniden başlatılacaktır.
4-) Bilgisayarınız yeniden başlatıldıktan sonra Modeminizi açıp kapatınız ki ip adresiniz değişsin.
5-) Valorantı kurun ve yeni bir hesapla giriş yapın.

:indir:

Hocam yetkililere onaylatır mısınız?

Admin onayı olmadan açmayın Virüstotale'de keylogger gösteriyor .

Mantıklı denenebilir aslında tşkler paylaşım için...

Mod onayıyla beraber deneyelim bakalım.

Son düzenleme:
Programda herhangi bir virüs bulunmamaktadır. Atılan korumadan dolayı virüstotalde virüs olarak gözüküyor. Adminlere onay için yazdım cevap bekliyorum. Gerekirse korumasız halini paylaşırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt