Babysharp değerlendirmeniz

Anhvuong93

Silver Üye
Lütfen bize babysharp hakkında ne hissettiğinizi söyleyin, iyi göründüğünü gördüğüm görüntüden

Şahsen 2 haftadır kullanıyorum diğer scriptleride kullanmış birisi olarak

Artıları;1-Hangi karakteri alırsan otomatik olarak yüklüyor scriptini diğerleri gibi addons aramakla uğraşmıyorsun. 2-Evade'si çok sağlam eğer legit oynama derdin yoksa çok keyif alırsın.3-Yine banlanıyosun fakat ben ensoulda 2 gün sonra banlanmıştım bunda 1 haftada ban yedim bence buda iyi sonuçta daha az hesapla uğraşıyosun.4-Menü arayüzü gayet basit ayarlarına internetten filan bakmana gerek yok.5-Fpsni diğerleri kadar düşürmüyor

Eksileri;1-Her oyuna girişinde yeniden loaderi açıp oyundan çıkıp inject etmek zorundasın bu çok can sıkıyor açıkcası.2-Her karakterin addonsunu otomatik yüklüyor ama hepsi düzgün çalışmıyor bazılarını öyle olsun diye koymuşlar.3

Benim söyliyeceklerim bu kadar hileyi genel puanlamamı istersen 10 üzerinden 8 puan rahatça veririm. Umarım açıklayıcı olmuştur sormak istediğin başka birşey varsa yazabilirsin buraya.

edit:ben aram boost hilesinide kullanıyorum ban statusumu oda etkilemiş olabilir o konuda net bir hafta gibi bir tarih vermiyorum yani.

Bence bu mükemmel çünkü şimdi ücretsiz olarak kullanıyoruz

Evet benimde itirazım yok sadece inject olayı sıknıtı dediğim gibi.
Piyasada ücretsiz ve güzel bir script bulman çok zor EnsoulSharp’tan kat ve kat daha iyi olduğuna eminim. Kullanmadım fakat arkadaşlarımın söyledikleri bunlar. İyi forumlar. Bu arada BabySharp’ta Yasuo scripti nasıl acaba ve çok kastırıyor mu oyunu script? Cevaplarsanız sevinirim.

Bence gayet güzel her şampiyonun scripti var bu çok önemli bir şey

arkadaşım aşırı belli etmesine rağmen 2 hafta kullandı bu kadar biliyorum

Herkes memnun sanırım güzele benziyor arkadaşımda kullandı mukemmel diyor

Açıkça konuşayım kimse benim fikrim gibi düşüneceğini sanmıyorum ama Ensoul# Toir'i çok rahat tokatlar. Doğru hiçbir addon ile uğraşmıyorsunuz ama kendi addonunuzu yapmayı biliyorsanız işler çok değişiyor ben kendi addonlarımı yapıyorum evade olsun kombolar olsun hepsi kendim böylece de addon u olmayan champi de oynayabiliyorum ayrıca GoS Internal addonları ile ensoul addonları birbileri ile uyumlu birkaç şeyi değiştirdikten sonra fps konusuna bakarsak çizimleri çok fazla kullanmadığım sürece -10 fps düşer ki çok değil. Benim düşüncelerim bunlar.

Herkes memnun genel olarak geç ban yediriyor gayet güzel ücretsiz olması büyük bir avantaj

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt