Herhangi bir sc4m konusunda bir şikayet görmedim onun dışında bir sc4m şikayeti varsa link bırakır misinizScamAdviser ve ScamDoc gibi platformlar, bu siteye çok düşük güven puanları vermiş. Sitenin çok yeni olması ve alan adı sahibinin bilgilerinin gizlenmesi, genellikle d0landırıcı sitelerde karşılaşılan bir durumdur. Araştırdım kullanıcıların madencilikten vaat edilen kazançları elde edemedikleri, çekim yapamadıkları gibi sorunlar yaşadıkları belirtilmiş. Ödemeler konusunda site, otomatik ödeme ve garantili kazançlar gibi büyük vaatlerde bulunmakta; ancak kullanıcılar bu vaatlerle uyumlu sonuçlar alamamış. Bu da sitenin vaatlerini yerine getirmediğini gösteriyor.
Arkada herhangi bir şey çalıştırmıyor Chrome üzerinden sadece bir kere bitcoin cüzdan adresi yazınca başlatmanız yetiyor arkada bir şey açık olmasına gerek yoksisirip sisirip fırınlayıp fırınlayıp site atmıssın nerden güvenceksin ya arkada bisey çalıstırıyor ise ya pc bozar ise bide tak diye link bırakmıssın
sergen yalcin ppli resulyilmaz31 kac veriyor peki?scamdoc veya sc4m detectorun 1 puan vermesi önemli değil önemli olan benim puanım
Bu platformlar, bir sitenin güvenilirliğini yalnızca bireysel deneyimlere dayanarak değil, teknik veriler ve geniş çaplı kullanıcı geri bildirimlerine dayalı olarak değerlendirir. O yüzden senin fikrinin bir önemi yok.scamdoc veya sc4m detectorun 1 puan vermesi önemli değil önemli olan benim puanım
100 verdimsergen yalcin ppli resulyilmaz31 kac veriyor peki?
yanlış biliyosun dostum benim fikrim daha önemliBu platformlar, bir sitenin güvenilirliğini yalnızca bireysel deneyimlere dayanarak değil, teknik veriler ve geniş çaplı kullanıcı geri bildirimlerine dayalı olarak değerlendirir. O yüzden senin fikrinin bir önemi yok.