Maalesef hocam.keki deneme imkani veriyor musunuz
Maalesef hocam.keki deneme imkani veriyor musunuz
Merhaba yasaklanma sebebiniz moonware adlı yazılımı kullanmanız değil bize yalan atmanızdır teşekkürler.sırf başka bir platformu denedım diye benim üyeliğimi silmeniz çok komik. istediğim platformun aimbotunu denerim istediğim yerden satın alırım bu size beni banlama lüksü sunmaz -rep 23 günüm var daha programda ama moonwarenin 1 saatlik deneme sürümünü kullandığım için beni banladılar
daha öncede bir arkadaşı moonware kullandığı için banladınız size yalan atamasam yine banlıycaktınız param haram zıkkım olsun zaten berbat bir botunuz var bu yüzden başka platformlar denemek zorunda kaldıkMerhaba yasaklanma sebebiniz moonware adlı yazılımı kullanmanız değil bize yalan atmanızdır teşekkürler.
Kimi banlamışım tam olarakdaha öncede bir arkadaşı moonware kullandığı için banladınız size yalan atamasam yine banlıycaktınız param haram zıkkım olsun zaten berbat bir botunuz var bu yüzden başka platformlar denemek zorunda kaldık
Öncelikle merhaba, kimseyi başka bir platformun aimbotunu kullandı diye yasaklamayız, burda önemli olan olay sizin bize "yeni evliyim eşim programları kaldırırken her şeyi silmiş kurulum yapar mısınız" diye bir mesajla bize gelmeniz.sırf başka bir platformu denedım diye benim üyeliğimi silmeniz çok komik. istediğim platformun aimbotunu denerim istediğim yerden satın alırım bu size beni banlama lüksü sunmaz -rep 23 günüm var daha programda ama moonwarenin 1 saatlik deneme sürümünü kullandığım için beni banladılar
zaten berbat bir botunuz var
Konuşmanın devamınıda ss alıp atsana çok doğrucusunuz ya moonware deneme sürümü aldım diye ortağım banladı seni demedinmi.hem bide madem çok kaliteli botunuz var neden dcnizdeki bir çok kişi benim gibi başka platform arıyorÖncelikle merhaba, kimseyi başka bir platformun aimbotunu kullandı diye yasaklamayız, burda önemli olan olay sizin bize "yeni evliyim eşim programları kaldırırken her şeyi silmiş kurulum yapar mısınız" diye bir mesajla bize gelmeniz.
AnyDesk'e bağlandığımda diğer platformun aimbotunun spoofunu gördüm ve böyle bir şeyi bize doğrudan söylemeniz gerektiğini, böyle bir yalana başvurmanızın gerekmediğini söylemeye çalışmıştım. İnsanların konularına girip böyle karalama yapmak zor olmamalı elbette.
Cümlesi de kötülemeye dair bir işaret Ben kullanıp memnun olmayan bir kullanıcı görmedim. Sadece memnun olmayıp ayar denemek yerine hazır ayar beklemektir bunun nedeni. İyi günler dilerim size.
Edit: Kimseyi karşı platformu kullanıyor diye banlamadık, bu tamamen bir iftiradır. Öyle bir durum söz konusuysa gelip konumuzun altına yazabilir.
Konuşmanın devamınıda ss alıp atsana çok doğrucusunuz ya moonware deneme sürümü aldım diye ortağım banladı seni demedinmi.hem bide madem çok kaliteli botunuz var neden dcnizdeki bir çok kişi benim gibi başka platform arıyor