Asus Tuf F15 Laptop wifi bağdaştırıcı sorun

traqsinc

Diamond Üye
İletişim
Merhaba asus tuf f15 kullanıcısıyım laptopumda bir sorun var bazen wifi bağdaştırıcımı görmüyor(MediaTek Wi-Fi 6 MT7921 Wireless LAN Card)
Bilgisayarı aç kapa yaptığımda genellikle geri geliyor ama 3 4 saat sonra gidiyor tekrar ve sürekli yeniden başlatmam lazım oluyor driver güncelledim driver booster 12 pro ile

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bendede benzer var, 2.4 ve 5 ghz iki internet var 2.4 hep gözüküyor ama 5 ghz bazen gözükmüyor restart atınca gözüküyor

Merhaba asus tuf f15 kullanıcısıyım laptopumda bir sorun var bazen wifi bağdaştırıcımı görmüyor(MediaTek Wi-Fi 6 MT7921 Wireless LAN Card)
Bilgisayarı aç kapa yaptığımda genellikle geri geliyor ama 3 4 saat sonra gidiyor tekrar ve sürekli yeniden başlatmam lazım oluyor driver güncelledim driver booster 12 pro ile
aynısı bende var bağdaştırıcının olduğu yere yumruk atıyorum yerinden hemen çıkıyor diye, ben 2 3 kere yaptırdım ama çözülmedi wifi kart değiştiler ama sorun uyumluluktaymış

edit: yazılımsal/driver ile ilgili zannettim uzun süre fakat donanımsalmış

aynısı bende var bağdaştırıcının olduğu yere yumruk atıyorum yerinden hemen çıkıyor diye, ben 2 3 kere yaptırdım ama çözülmedi wifi kart değiştiler ama sorun uyumluluktaymış

edit: yazılımsal/driver ile ilgili zannettim uzun süre fakat donanımsalmış
bence yazılımsal driver guncelleyice 4 saate cıktı normalde max 10dkdı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt