Çözüldü Asus Spoofer Kullansam da Valorant'da VAL 5 (Delay Ban) ile karsılasıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

0x1943

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
2 gün önce HWID ban yemistim bugün format attım BIOS up ve sonrasında spoofer kullandım girdiğimde tekrar delay ban ile karsılastım bunun bir çözümü yardımcı olabilecek biri var mıdır ban kalktıktan sonra hile kullanmıyacağım.

Anakartım Asus B450MK2 İslemci AMD Kullandığım Spoofer UNK

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
up

Spooftan önce seriallerini kontrol edip spooftan sonra seriallerinin değiştiğine emin misin bazı Asuslarda serial değişmediğine rastlamıştım.

Spooftan önce seriallerini kontrol edip spooftan sonra seriallerinin değiştiğine emin misin bazı Asuslarda serial değişmediğine rastlamıştım.
Evet serialleri chacker ile kontrol ettim değismisti

2 gün önce HWID ban yemistim bugün format attım BIOS up ve sonrasında spoofer kullandım girdiğimde tekrar delay ban ile karsılastım bunun bir çözümü yardımcı olabilecek biri var mıdır ban kalktıktan sonra hile kullanmıyacağım.

Bildiğim kadarıyla asusta banı kaldıracak spoof yok gel vereyim diyen satıcılar bos amk diyenlerde olmazsa iade ederim der geçer spoof aldığın yerden iade iste yeni anakart al

msi ve asusta bu durum cok rastlaniyo bende asusum arkadasim msi bu sorunu yasadik raid atabilirsen raid + spoof at delay muhtemelen kalkar

Bildiğim kadarıyla asusta banı kaldıracak spoof yok gel vereyim diyen satıcılar bos amk diyenlerde olmazsa iade ederim der geçer spoof aldığın yerden iade iste yeni anakart al
Hocam valorant için geçerli olurmu bilmiyorum da ben Rust için Easy Anti Cheat için bir yerden spoof almıştım format felan attırmıştı bios sürüm düşürdü felan büyük ihitimalle anakartlarımız aynı yanlış hatırlamıosam benim spoof çalışmıştı ve galiba satın aldığım yere sorduğumda valorant için de çalışır ama TPM bypass lazım demişti

aynı anakarttan bende de var ben kaldırım DC : mackrown. ekle yardımcı 0layım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt