Çözüldü Asus laptop için afuwin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mykwolf41

Diamond Üye
Arkadaşlar Asus X541UVK marka laptop yaklaşık 1 aya yakın ücretli ücretsiz spooferleri denedim başarısız oldu bundan 4 ay önce afuwin ile banım açılmıştı tek tek seri numarası ve uuid değiştirmişti ardu arkadaşımız yapmıştı başarılı olmuştu afuwin ile hwid banımı kaldırabilecek bir arkadaşımız varsa yardımcı olabilecek minnettar olurum gerçekten teşekkürler iyi forumlar.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@root un konusu var diye biliyorum.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Evet biliyorum ben çok bu işlerde bilgisi olan biri değilim root yapmıştı seri numarası değiştirmişti ama yine de ban yedim uuid değiştirmedim demişti galiba bu konuyla ilgili birisine ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim destek veren herkese
uuid şart.

@root hocamın konusu var zaten bu konu ıle alakalı eger sana spofer satmaya calısan olursa ozellıkle " BONES#7469 - bloody#4460 " denılen ahlaksız hesaplardan sakın bırsey satın almayın ıstemeyın.

@root hocamın konusu var zaten bu konu ıle alakalı eger sana spofer satmaya calısan olursa ozellıkle " BONES#7469 - bloody#4460 " denılen ahlaksız hesaplardan sakın bırsey satın almayın ıstemeyın.
Teşekkür ederim zaten afuwin method satışı yasak yardım edecek birini arıyorum umarım bulurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt