Asus Anakart - İ7 8700 - Corsai̇r Vengeance 8GB 3000mhz

Hsv

Diamond Üye
Merhaba, yeni ddr5 sisteme geçtiğim için eski anakart, işlemci ve ram bileşenlerimi satmak istiyorum.
Anakart : Asus Prime Z370-P II
İşlemci : İntel İ7 8700
Ram : Corsair Vengeance 8gb 3000Mhz ( 4 adet bulunmakta toplam 32gb )
Fiyatları konusunda şuan aklımda pek bir fikir yok sizce ne kadar eder ve bunları elden çıkartabilir miyim?
Lütffen fikirlerinizi yorum olarak belirtin.

Merhaba, yeni ddr5 sisteme geçtiğim için eski anakart, işlemci ve ram bileşenlerimi satmak istiyorum.
Fiyatları konusunda şuan aklımda pek bir fikir yok sizce ne kadar eder ve bunları elden çıkartabilir miyim?
Max 4k gider kanka apu sistem o da maksimum eğer 2.el bir siteye koysaydın 3200 teklif ederdim.

Max 4k gider kanka apu sistem o da maksimum eğer 2.el bir siteye koysaydın 3200 teklif ederdim.
Dostum bu normalde apu sistem değil fakat ekran kartını yeni aldığım ddr5 sistemde taktım bu sebepten dolayı bunları bilgisayar toplamak isteyip 2. el almak isteyen olursa vs diye satmak istiyorum, ayrıca evet dediğin gibi apu sistem olarak çalıştırılabilir fakat performans vereceğini de pek zannetmiyorum.

Aklındaki fiyat nedir?

Buna 5 k verirler mi kanka Allah için
anakart şuan piyasada yok ama en son belirlenen fiyatı 4388tl, işlemci 6555 tl, ram 578x4= 2312 tl.
hepsinin toplamı; 13,255 tl, en azından tüm parçaları (min.) 5k'dan çok rahat satar. Olay alıcı bulmakta, fiyat gayet makul.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt