Çözüldü Astrooner Steam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tuglyneverlosee

Silver Üye
Steamda Astrooner diye bir oyun var ama gercekten cok pahalı ve cooook istiyorum 1000tl falan bunu nasıl bedava oynayabilirim bi bildiginiz birşey varmı bedava nası edinebilirim vb.

forumda muhabbeti yasak ama ben ceceynen aldım fc24 soundpad aldım fifa 23 bide hala gitmedi 2.5 hafta olucak eskiden anında siliniyodu kırmızı uyarı geliyodu oyun online değilse torrent muhabbetine bakabilirsin

gamepass veriyomuş bu arada indiriyom şimdi bakcam nası oyun
image.png

forumda muhabbeti yasak ama ben ceceynen aldım fc24 soundpad aldım fifa 23 bide hala gitmedi 2.5 hafta olucak eskiden anında siliniyodu kırmızı uyarı geliyodu oyun online değilse torrent muhabbetine bakabilirsin

image.png
ben cece bilmiyorumki canım abim :( herhalde hic alamıcaz desene

Link paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama siteden indirip oynayabilirsin, bir çok korsan oyun için bu siteyi kullanıyorum şu zamana kadar herhangi bir virüs sorunu ile karşılaşmadım.
Online bir şekilde arkadaşlarınla da oynayabiliyorsun onlar da eğer attığım yerden indirirlerse.

• Beğen
Tepkiler: urs
Link paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama siteden indirip oynayabilirsin, bir çok korsan oyun için bu siteyi kullanıyorum şu zamana kadar herhangi bir virüs sorunu ile karşılaşmadım.
Online bir şekilde arkadaşlarınla da oynayabiliyorsun onlar da eğer attığım yerden indirirlerse.
eyw kral tesekkur ederim

image.png
Cok dayanmaz max 3 4 ay

• Sad
Tepkiler: urs
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt