ASTRONOMITY UI DESIGN (Konu Tasarımı)

bindortyuz_hardware.png

Bazı arkadaşlarımız uçuk fiyatlarda ve çalıntı yollara başvurarak bu tasarımı yapıyor, eğer kaliteli bir şekilde konu tasarımı yaptırmak isterseniz bana discord üzerinden ulaşabilirsiniz. Kimsenin lafına bakmayın, tasarımın kalitesiyle zaten tercih edeceğiniz kişi belli oluyor. Daha iyisini görene kadar herkes kendisini en iyisi sanarmış. Konu altına tasarım hakkında yorumlarınızı bekliyorum, yapıcı eleştirilere açığım. Fiyat bilgisi almak isterseniz ya da tasarım yaptırmak isterseniz özelden ulaşabilirsiniz. Her türlü tasarımı yapabiliyorum, buradaki tasarım sadece bunlardan bir tanesi.

Çalışmanın bağlantısı:
Diğer çalışmalarımı görmek için:
bu tür bir çalışmaya ne kadar isterdin

+rep Gerçekten ilgili ve arkadaş canlısı biri. Tavsiye ederim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhaba, satış yapmak için lütfen Genel Satış Alanı kategorisine konu açın ve ürün hakkında detaylı bilgi ekleyin, fiyat bilgisini mutlaka konuda belirtmelisiniz.

Satış için ayrı bir konu oluşturacağım, bu konu sadece astronomity tasarımını göstermek için. Metini düzenleyeceğim şimdi.

Çok güzel olmuş eline sağlık. Sorması ayıp değilse hangi programlarla yapıyorsun?

Elinize sağlık fiyat bilgisi alabilir miyim?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt