Assassin’s Creed Valhalla Belirli Bir Süreliğine Ücretsiz Oluyor

Vesselam

Uzman Üye
Oyun bu haftasonu için ücretsiz olucak kendim de deneyimlemiş biri olarak Viking tarzı teması seven arkadaşlar için gayet güzel bir fırsat

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
oyun 50 gb saniye 3 mb indirsem 50000 / 3 = 16666 oda eşittir 4.2 saat, haftasonu 24 saat gidiyor 4 saat yemeğe 2 3 saat saçma işlere desek zevki çıkmaz

Nerde oluyor peki
Ubisoft Connect indirmen gerekiyor
oyun 50 gb saniye 3 mb indirsem 50000 / 3 = 16666 oda eşittir 4.2 saat, haftasonu 24 saat gidiyor 4 saat yemeğe 2 3 saat saçma işlere desek zevki çıkmaz
Gece koysan sabaha iner ama sadece haftasonu kral
Aslında uygun fiyatlı 5-10 liraya hesap satılıyor valhala indirip offline oynayabilirsin
Burdaki mantık adam indirecek 50gb oyun da hoşuna giderse satın alacak o kadar indirip kaldırmak istemeyecek yani bir de indirim yapıyor gel kaldırma indirimli satayım diyor sana

sadece hafta sonu mu ücretsiz oluyor yoksa aldıktan sonra sürekli senin olmuyor mu ?
Haftasonu için sadece
Assassin’s Creed Valhalla oynamanız için yapmanız gerekenler:

Adım: Bağlantıya tıklayarak Ubisoft’un sayfasına gidin.
Adım: Ardından Oyunu oynamak istediğiniz platformu seçin.
Adım: PC kullanıcıysanız Ubisoft Connect hesabına giriş yapın.
Adım: Konsol kullanıcıysanız size uygun olan platformu seçin.
Adım: Bunlar sayesinde cihazlarınızda oyunu oynayabilirsiniz.
Oyunu bu kampanya ile sadece deneyimleyebileceksiniz. Oyunu cihazınıza indirip tam şekilde oynamanız için hala ücret ödemeniz gerekiyor. Ancak yapılan açıklamada bu 4 gün boyunca kaydettiğiniz ilerleme oyunu aldığınız takdirde hesabınıza direkt olarak aktarılacak. Bu sayede oyun ilerlemeleriniz korunacak.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt