Bakalım zam nasıl girecekhaydi bakalllııım 22k oldu fikirlerinizi alalım
olan gene bize oluyo herşeye zam getiriorlarhaydi bakalllııım 22k oldu fikirlerinizi alalım
valla değişik kıbrısta 44k fln diyenler var yorum yapamadım ama şöyle diyim diğer şeylerin fiyatından daha az artıyo oyüzden hala sıkıntıhaydi bakalllııım 22k oldu fikirlerinizi alalım
kıbrısta ki fiyatlar da ucuk çok farkı yokvalla değişik kıbrısta 44k fln diyenler var yorum yapamadım ama şöyle diyim diğer şeylerin fiyatından daha az artıyo oyüzden hala sıkıntı
aynen öyle kira zaten 20kBro iyi bir rakam değil, asgeri ücretle geçimini sağlamaya çalışan insanlara allah gerçekten sabır versin.
vallaya şimdi övünürler biz böyle artırdık şöyle artırdıkkıbrısta ki fiyatlar da ucuk çok farkı yok
aynen öyle kira zaten 20k
Burada ekmek 10 TL ise kıbrıs da 25 TL arada çok fark yok asgarisi ile 22 bin gerçekten çok az bir rakam Allah sabır versin tüm emekçilere.valla değişik kıbrısta 44k fln diyenler var yorum yapamadım ama şöyle diyim diğer şeylerin fiyatından daha az artıyo oyüzden hala sıkıntı
amin yanlış anlaşılmasın orası daha iyi fln diye öyle bişey demedimBurada ekmek 10 TL ise kıbrıs da 25 TL arada çok fark yok asgarisi ile 22 bin gerçekten çok az bir rakam Allah sabır versin tüm emekçilere.