Satıyorum 👻ARTELAB |✔️Valorant COLORBOT✔️|💎Color Aimbot💎| %100 İADE GARANTİSİ! 👻

ArteLab

Diamond Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
t8u9zsh.gif

UNDETECTED SOFTWARES - - DOMINATE YOUR ENEMYS

**

**
XwkknGG.jpeg

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
# Satış konunuz onaylanmıştır

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
konu başlığında %100 ud yazıyor her zamanki gibi trustedlere tanınan ayrıcalıklardandır muhtemelen cekilislerde discord yonlendirmesi yapmasina izin verilmesi gibisinden falan😀

SvqApyW.jpeg

konu başlığında %100 ud yazıyor her zamanki gibi trustedlere tanınan ayrıcalıklardandır muhtemelen cekilislerde discord yonlendirmesi yapmasina izin verilmesi gibisinden falan😀

SvqApyW.jpeg
Çekilişte discord yönlendirmesi mevcut değildir.

Çekilişte discord yönlendirmesi mevcut değildir.
hayır o konu sizle alakalı birşey değil yanlış anlaşılmasın,laflarım sizede değil yönetime.
SvqApyW.jpeg

konu başlığında %100 ud yazıyor,bu cümleyi kuran bir adminin olduğu bi forumda nasıl oluyorda satış konusu onaylanıyor anlamıyorum trusted oldugu icin düşünüyorum ve trusted tagı olanlara baya ayrıcalık tanınıyor

hayır o konu sizle alakalı birşey değil yanlış anlaşılmasın,laflarım sizede değil yönetime.
SvqApyW.jpeg

konu başlığında %100 ud yazıyor,bu cümleyi kuran bir adminin olduğu bi forumda nasıl oluyorda satış konusu onaylanıyor anlamıyorum trusted diye düşünüyorum ve trusted tagı olanlara baya ayrıcalık tanınıyor
Aslında gözden kaçmış olmalı diğer konularımda da belirttiğim gibi %100 ibaresi koyduğum şey iade garantisi fakat bu konuda UD ibaresinin yanında durmuş başlık sonunda, o da kafa karışıklığı yaratmış.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt