oh shit here we go again LAN BEN BANIMI NASIL KALDIRCAM DÜTPROTH İLLA FİXLENCEKbu yöntem bendede çalışmıyor sanırsam fix
nası yemez hocam açılmıyor işte açılsa bile 2. 3.maç ban atıyor denemeden konuşmayalımbu yöntem fix yemez dmiedit'ten kastın amidewin ise. dmiedit esadece ski anakartlarda çalışıyor diye biliyorum.
denemeden konuşmayalım diyorsun da bence sen yapamamışsın. amidewin method'u doğru yapıldığı sürece fix'lenemez çünkü bilgisayarda en ufak bir kalıntı kalmaz. eğer hxd editor'ün yer almadığı yoldan yaptıysan olmamış olabilir çünkü o bende de çalışmamıştı.nası yemez hocam açılmıyor işte açılsa bile 2. 3.maç ban atıyor denemeden konuşmayalım
ayn knkbu yöntem fix yemez dmiedit'ten kastın amidewin ise. dmiedit esadece ski anakartlarda çalışıyor diye biliyorum.
denemeden konuşmayalım diyorsun da bence sen yapamamışsın. amidewin method'u doğru yapıldığı sürece fix'lenemez çünkü bilgisayarda en ufak bir kalıntı kalmaz. eğer hxd editor'ün yer almadığı yoldan yaptıysan olmamış olabilir çünkü o bende de çalışmamıştı.
bir cok spoofer detected oldu woofer de dahil.beyler 2 dir banımı kaldıramıyorm mac address ve bunlardan kaldırıyordum
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir