Temiz değil gibi duruyor, açmanı önermem.VT:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
lütfen bilenler cevaplasın communitydeki 2 arkadaş sadece 16 tane virüs gösterdiği için trojan fln gibi şeyler yazmışlar iletişime geçtiğim için biliyorum
temize benziyor ama tabi sanal pcde açıp kontrol etmek lazım ama virüs olsa %70 felan bulurdu hepsiVT:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
lütfen bilenler cevaplasın communitydeki 2 arkadaş sadece 16 tane virüs gösterdiği için trojan fln gibi şeyler yazmışlar iletişime geçtiğim için biliyorum
decrypt atınca zaten tamamen Yakalanamaz olmuyor demekki adamlar fud üzerinde çalışmış zaten dll de .exe gibidir kolaylıkla bir virüs olabilirtemize benziyor ama tabi sanal pcde açıp kontrol etmek lazım ama virüs olsa %70 felan bulurdu hepsi
Seni bilmem ama ben indirirdim elimde olsaydıVT:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
indiripte inceledin mi exeyi ? crypter atılsa sanmıyorum 16 tanesinin bulabileceğini ama yorumda da dediğim gibi sanal bir pcde açılıp incelenebilirdecrypt atınca zaten tamamen Yakalanamaz olmuyor demekki adamlar fud üzerinde çalışmış zaten dll de .exe gibidir kolaylıkla bir virüs olabilir
Hayır incelemedim fakat 2 farklı porta bağlı ve free bir hile sanırsamindiripte inceledin mi exeyi ? crypter atılsa sanmıyorum 16 tanesinin bulabileceğini ama yorumda da dediğim gibi sanal bir pcde açılıp incelenebilir
Hocam şimdi yeniden taramaya bastım 4 av daha tespit etti yukardaki yorumu dikkate almayınHayır incelemedim fakat 2 farklı porta bağlı ve free bir hile sanırsam