ArginelsV2 | CrâckMe & AuthMe

reyna 

Deneme Mod

Önceki konum, kavgalardan ve boş mesajlardan dolayı kapatıldı. Yazılım halen cracklenmedi, ancak bazı sorunları vardı (bağlantı ve yazı gelmemesi gibi). Bu sefer, bu sorunların hepsini çözdüm(tabi eğer bir sorun varsa belirtin) ve giriş yaptıktan sonra örnek bir menü ekledim. Önceki konu gibi olmasını istemiyorum, bu yüzden bu konuya yazmak istiyorsanız düzgünce yanıt verin veya çözdüğünüz şeyi paylaşın. Bu hem benim hem de sizin isteğiniz olsun. Projeye pek fazla uğraşmadım, ama kırılacağını da düşünmüyorum. Herkese bol şans, kolay gelsin. Konuya yazmayı ve yükseltmeyi unutmayın.​

kx03ocx.PNG

Son düzenleme:
socket auth enjoyer o_O o_O o_O o_O giden/gelen paketleri şifreleyip deşifre ediyormusun bari

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
socket auth enjoyer o_O o_O o_O o_O giden/gelen paketleri şifreleyip deşifre ediyormusun bari
socket auth olunca kötümü oluyor ahahah keyauth kullanıp bunları demeniz komik şu an en güçlü olabilir, istekleri manipüle etmek basit değil lütfen şu işleri öğrenin öyle gelin ota boka laf atmayın hayran olduğun tüm hileler socket/websocket boş yapıyorsunuz

Son düzenleme:
socket auth olunca kötümü oluyor ahahah keyauth kullanıp bunları demeniz komik şu an en güçlü olabilir, istekleri manipüle etmek basit değil lütfen şu işleri öğrenin öyle gelin ota boka laf atmayın hayran olduğun tüm hileler socket/websocket boş yapıyorsunuz
:iliked:

Son düzenleme:
yok bende socket auth kullanıyorum gayet iyi aes-256 ile ;)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt