Arduino Mouse HID Spoofer

oQeF 

İsveç Çakısı
Kurucu
İletişim
Öncelikle hepinize iyi forumlar dilerim.
Geçmiş projelerimde kullanmış olduğum usb hostshield kullanımını ortadan kaldıracak bir bypassı yayınlamak istedim. Kullanmak isteyen arkadaşlar kullanabilir.
Programda herhangi bir obfuscator bulunmamakta, gerekli debug uygulamalarıyla rahatlıkla içine bakabilirsiniz.
Github ya da forumumuzdaki python sourceler ile de çalışır.
İyi forumlar.

image.png

İndirme Linki :

Virustotal :

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ONAYLANSIN KULLANAK.

Hocam disk serialini perm degistirme yöntemini biliyor musunuz raid dışında?

Yayınlayan benim, yayınlanan kategoride onaylama permi bulunsa verirdim. Güvenle kullanabilirsiniz.

Volumeserial değişir ama disk seriali değiştirmenin tek yolu efi spoofer ya da tek seferlik raiddir.
Yapanları görüyordum da ondan ya direkt farklı serial yapıyorlardı flash belleksiz falan yada raidsiz var öyle satıcılar

reis bu tam olarak nasıl kullanılıyor bana şöyle ufaktan bir açıklayabilir misin ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Emeğe saygı paylaşım için teşekkürler 👍

Usb host shield ile birlikte arduinoyu tamamen gizlemenin bir yolu yok sanırım. Rito bunu çözdü diğer oyunlar için kullanılabilir

hocam usb host shield olmadan bilgisayara nasıl bağlayacağız arduinoyu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt