Çözüldü Arduino menu & Vanguard hakkında soru.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Andreas

Gold Üye
Sa Arduino hile şuanlık yakalanmıyor vanguarda fakat oyun içersine alt tab atıp hile menüsünden ayar yapıyoruz (Pencereli tam ekranda oyunyorum.) ban attırımı bu olay vanguard screenshot alabiliyor diye okumuştum bi yerde.

Sa Arduino hile şuanlık yakalanmıyor vanguarda fakat oyun içersine alt tab atıp hile menüsünden ayar yapıyoruz (Pencereli tam ekranda oyunyorum.) ban attırımı bu olay vanguard screenshot alabiliyor diye okumuştum bi yerde.
// Hatalı bilgi düzeltildi; herhangi bir araştırma yapmadan aklımdakini doğru kabul ettiğim ve bunu size yansıttığım için özür dilerim.

Son düzenleme:
Hangi satıcıdan aldın kankim bu arada merak ettim

Vanguard ss alıyor evet ama çözümü basit, ikinci bir windows penceresi oluşturun yani win+tab basın sol üstten yeni masaüstü diyin ve hileyi oraya aktarın. Orada sorun olmayacaktır.
Öyle yapıcam artık teşekkürler daha iyi bir yöntem bulursam paylaşırım bakınıcam.

Vanguard ss alıyor evet ama çözümü basit, ikinci bir windows penceresi oluşturun yani win+tab basın sol üstten yeni masaüstü diyin ve hileyi oraya aktarın. Orada sorun olmayacaktır.
ciYZzyT.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt